HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata američka glumica Jennifer Garner rođendan pod rednim brojem 52 započela je opuštenom šetnjom u kojoj je izgledala zadovoljno i sretno. Bivša supruga Bena Afflecka i majka troje djece u pedesetima izgleda fantastično, a uz zavidnu glumačku karijeru poznata je i kao jedan od najzabavnijih celebrity influencera na društvenim mrežama pa svako malo sklapa unosne ugovore s tvrtkama koje žele da ih reklamira.

Jennifer Garner u svojoj je rođendanskoj šetnji veselo mahala fotoreporterima i zahvaljivala onima koji su joj čestitali rođendan, a mnogi su primijetili kako je odabrala zanimljiv modni dodatak za svoj casual outfit.

Jennifer Graner hello magazine croatia hrvatska tajne ljepote Jennifer Garner rođendan

Jennifer Garner rođendan slavi 17. 4.

Jennifer Garner, zvijezda filmova “Od klinke do komada” i “Daredevil” nalazi se u klubu celebrity ovnova, a rođena je 17. 4. 1972. godine, u Houstonu.

PROČITAJTE: Kći Jennifer Garner i Bena Afflecka otkrila da je transrodna i da ima novo ime

U šetnju je izašla odjevena u crne tajice i crnu jaknu te crne štucne koje je podigla do iznad koljena.

Jennifer Graner hello magazine croatia hrvatska tajne ljepote Jennifer Garner rođendan

Kul holivudska mama uz crni outfit odjenula je omiljene tenisice Brooks Glycerin 21 koje rado nosi za šetnje Los Angelesom i druženja s djecom.

Kako Jennifer Garner izgleda tako dobro u pedesetima?

Zgodna glumica više je puta izjavila kako smatra da je manje više kad je njega kože u pitanju. Obožava proizvode s retinolom koji “peglaju bore” te hijaluronskom kiselinom koja vraća vlagu koži, a također je veliki zagovornik svakodnevnog nanošenja proizvoda s visokim zaštitnim faktorom.

Jennifer Graner hello magazine croatia hrvatska tajne ljepote Jennifer Garner rođendan

Kad je o hrani riječ, često kuha kod kuće i pazi na raznoliku prehranu, a vježba svako jutro u 5.30.

Kombinira vježbe s plesnim elementima i vježbe snage, a uz to često prolazi rigorozne treninge kojima se priprema za uloge u akcijskim filmovima.

druge vijesti