HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako Emily Ratajkowski održava svoju nevjerojatnu figuru? Poznata djevojka iz Kalifornije prirodno je blagoslovljena vitkom linijom i ženstvenim oblinama, no to ne znači da o prehrani uopće ne vodi računa. Zgodna manekenka i voditeljica podcasta više je puta izjavila kako nije pretjerano oduševljena vježbanjem u teretani te da je vjerojatno da će više vremena provesti u čavrljanju nego u vježbanju, a kad je prehrana u pitanju, jede sve što voli, a zatim te male užitke nadoknađuje disciplinom u drugim dijelovima dana. Evo kako izgleda dijeta Emily Ratajkowski!

Dijeta Emily Ratajkowski

Dijeta Emily Ratajkowski nije tipično holivudska

Emily Ratajkowski dan započinje crnom kavom i pecivom koje se zove kouign-amann, a koje je slično croissantu – samo još kaloričnije.

PROČITAJTE: Dijeta Taylor Swift – Chia sjemenke, roštilj, jogurt i puno Starbucks kave

Nakon ukusnog doručka, Emily zna da mora pripaziti u vrijeme ručka pa bira salatu ili neku drugu niskokaloričnu i zdravu opciju.

Emily Ratajkowski hranna dijeta prehrana hello magazine croatia hrvatska dijeta Emily Ratajkowski

Ako je na setu, pojest će krišku pizze, a zatim se odmaknuti od stola jer, kako kaže, upravo catering može biti prva zamka za liniju.

Emily Ratajkowski hranna dijeta prehrana hello magazine croatia hrvatska dijeta Emily Ratajkowski

Dijeta Emily Ratajkowski puna je ugljikohidrata

“Večera je vrijeme kad se volim socijalizirati i družiti s ljudima”, izjavila je u jednom intervjuu Emily koja bira meso sa salatom ili sushi.

Kaže da je spašava to što sama puno kuha kod kuće pazeći na unos soli i šećera, ali i da se na njezinom meniju mora naći meso.

Najviše voli vježbati na svježem zraku pa su planinarenje, duge šetnje i joga na otvorenom njezin izbor za održavanje gipkosti tijela i vitke figure.

Dijeta Emily Ratajkowski

druge vijesti