HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Lopez još uvijek oduševljava svojim izgledom, unatoč tome što je već u 50-ima. Slavna glumica, pjevačica i plesačica, koja je u braku s Benom Affleckom, dobar je izgled naslijedila, ali ga i rigorozno održava. Ako ste se pitali kako postići izgled popularne J.Lo – nema problema, glumica je više puta govorila o svojoj beauty rutini.

Ovo su tajne izgleda Jennifer Lopez

Poznati magazin Glamour tako je skupio pet tajni izgleda Jennifer Lopez, koje mogu i vas inspirirati u svakodnevnome životu.

Jutarnja mantra u koju se kune

Jennifer je 2022. počastila svoje obožavatelje vrlo traženim uvidom u svoju jutarnju rutinu, podijelivši wellness ritual koji nikad ne propušta ujutro. Zvijezda je otkrila: “Ispred tuša imam malu kutiju s potvrdnim karticama. Ovo je potvrdna kartica koju sam danas izvadila, kaže: ‘Vaš uspjeh i sreća leže u vama. Odlučite ostati sretni, vi i vaša radost i stvorit ćete nepobjedivu vojsku protiv poteškoća.’

Odlučit ću ostati sretna bez obzira na sve. To je obećanje koje dajete sebi. Moj uspjeh i moja sreća leže u meni“, rekla je. “Hranim svoju dušu afirmacijom, još ne gledam u telefon. Samo se pripremam za dan s pravim namjerama i pravim mislima, osjećam se pozitivno.”

Afirmacijske kartice u posljednje su vrijeme postale iznimno popularne među slavnima, a kako točno funkcioniraju? “To su promišljene izjave u prvom licu koje potiču pozitivno razmišljanje, smirenost i samopouzdanje“, objašnjavaju iz Glamoura. “Pomažu vam da razmislite o idejama koje vam ostavljaju osjećaj mira, smirenosti i jasnoće.”

Fitness režim koji prakticira četiri puta tjedno

Jasno je da J.Lo vrijedno radi na svojoj nevjerojatnoj tjelesnoj građi (točnije četiri puta tjedno).

Zvijezda vježba s holističkim trenerom Davidom Kirschom, koji je napisao knjigu The Ultimate New York Body Plan. Prema njegovoj web stranici, Davidov holistički pristup wellnessu obuhvaća „disciplinirano vježbanje, prehranu i režim suplemenata“ i ukorijenjen je u njegovoj filozofiji “Zdrav duh u zdravu tijelu” – kako bi svojim klijentima pomogao u postizanju harmonije uma, tijela i duha. Kaže da su njegovi treninzi prilagođeni i da daju trajne rezultate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Osim toga, kada je u Los Angelesu radi s trenericom Tracy Anderson, koja je poznata po svojim učinkovitim vježbama za cijelo tijelo. “Sviđa mi se ravnoteža koju mi daju dva različita trenera“, kaže Jen. “Imaju dva potpuno različita pristupa. Volim to mijenjati.”

SPF (Sun Protection Factor) svaki dan

To je vjerojatno jedini savjet u koji se kune svaka slavna osoba, ali Jen je dokaz da biste zaista trebali nositi SPF, odnosno zaštitni faktor od sunca svaki dan – čak i kada nije sunčano.

Govoreći o svom pouzdanom beauty triku tijekom intervjua u emisiji Live with Kelly and Ryan u siječnju 2021., podijelila je: “Jedina stvar koju sam radila od svojih kasnih tinejdžerskih godina/ranih 20-ih je nošenje kreme za sunčanje. Mnogi ljudi je ne koriste svaki dan nego je nose samo kad je jako sunčano ili kad idu na plažu, ali imala sam sreće jer mi je dermatolog rano rekao da svaki dan nosim kremu za sunčanje.”

Život bez poroka

J.Lo je slavno rekla za US Weekly da ne pije ni alkohol ni kavu i da se suzdržava od pušenja. “To vam stvarno uništava kožu kako starite“, rekla je. A govoreći za Harper’s Bazaar 2018., njezin tadašnji zaručnik Alex Rodriguez rekao je: “Ona ne pije, ne puši. Živi vrlo zdravim životom“, Tracy Anderson također je otkrila da zvijezda jede organsku hranu bogatu hranjivim tvarima te izbjegava prerađenu hranu i rafinirani šećer.

Dovoljno sna

Glavna tajna wellnessa u koju se Jennifer Lopez kune je minimalno sedam sati sna tijekom noći. Tako je jednom objasnila: “Mi ne cijenimo san. Cijenimo naporan rad – i doduše, nitko nije tome posvećen više nego ja“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Međutim, otkrila sam da je san za mene najpodcjenjenija tajna ljepote. To je jedno od načela J.Lo Beauty i dio mojih 5S: krema za sunčanje, serum, suplementi, (vivir) Sano i SLEEP! Spavanje od najmanje 7 do 9 sati svake noći može promijeniti situaciju.”

Zvijezda je znala spavati po pet sati noću, što je dovelo do napadaja panike, o čemu je rekla: “Od tada pokušavam živjeti vrlo zdravo i uravnoteženo. Kad sam počela više spavati i brinuti se o sebi, shvatila sam da je riječ o pro-livingu naspram anti-agingu… Smatram san malim vremeplovom. Legnete i uđete u prostor u kojem se sačuvate i onda izađete kao nova, mlađa osoba nego što ste prije bili.”

Neke od ovih savjeta svakako ćemo početi primjenjivati već danas!

druge vijesti