HELLO
Domagoj Kukec

Novi album Jennifer Lopez stiže, a upravo je predstavila ultimativni trailer!

54-godišnja hitmejkerica, plesačica i glumica već neko vrijeme govori o svojem nadolazećem albumu This Is Me…Now.

Već znamo da je inspiriran njezinom ljubavnom pričom s Benom Affleckom. J.Lo je čak pjevala o njihovom vjenčanju u pjesmi.

Nedavno je skočila na internet kako bi podijelila neke nove detalje i isječak koji promovira nadolazeće izdanje. Kako se čini, dobivamo vizualni album, a videi će biti umjetnička djela.

Na Instagramu je također postavila kratku snimku na kojoj pjeva naslovnu pjesmu. Prati ga  sadržaj iz raznih glazbenih videa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

U njima nosi legendarnu odjeću i vozi motocikl po vodi. Njezina kći Emme se također pojavljuje.

Uz novu glazbu, Jennifer Lopez najavila i novi film

“Ovo glazbeno iskustvo manifestacija je – kroz glazbu, film i stvarnost – životnog putovanja u potrazi za istinom o ljubavi”, stoji u videu.

“ČUJTE. VIDITE. ŽIVITE. PODIJELITE”, napisala je u popratnom naslovu, obećavajući više informacija uskoro.

Jennifer Lopez najavila je i film koji ide uz novu glazbu.

54-godišnja superzvijezda također će glumiti u filmu This Is Me… Now: The Film, koji su zajedno napisali ona i njezin suprug Ben Affleck.

Evo sinopsisa: ““This Is Me…Now” je definirajuće razdoblje slavne karijere Jennifer Lopez. S neviđenom sirovošću i ranjivošću, Lopez je stvorila snažan i iskren hommage dubokoj ljepoti prave ljubavi i nesalomljivoj snazi ​​ljudskog duha.

Ono što je započelo kao povratak u studio za snimanje nakon gotovo desetljeća pauze, a inspirirano ljubavlju, razvilo se u viziju da se njezine pjesme utkaju u apstraktnu biografiju obrnutim inženjeringom iz moćne glazbe koju je napisala, snimila i producirala.

“This Is Me… Now” nije samo još jedan projekt za Jennifer Lopez. To je odraz ogromne predanosti i napornog rada koji je uložila u sebe, njezine nepokolebljive vjere i proslava je njezine predanosti da čini ono što je ispravno. Ova zbirka radova je svjetionik nade, slavlje ljubavi i poziv da donesemo bolje odluke za sebe i za svijet oko nas. Možda mislimo da znamo priču o Lopez, ali ovo snažno i iskreno umjetničko djelo dijeli pravu priču, djelić njezine duše, a ona to čini u svom neponovljivom stilu.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Čini se da se u teaseru za film nalazi rukom pisana bilješka Bena Afflecka iz prvih dana njihove veze. Bilješka je iz 24. prosinca 2002. godine.

Piše: “Život je težak, ali ti si slatka. Hvala na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cvijeće.“ Bilješka je potpisana “B.”

Film i album bit će objavljeni 16. veljače 2024.