HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obožavatelji latino glazbe i plesa, imamo dobre vijesti! Časopis Billboard potvrdio je ovaj tjedan da je Jennifer Lopez potpisala ugovor s producentskom kućom BMG te da će uskoro izdati svoj novi, deveti album. Novi album Jennifer Lopez nosit će naziv “This Is Me… Now“ i imat će 13 pjesama.

Novi album Jennifer Lopez prvi je njezin od 2014.

“This Is Me… Now“ će biti prvi studijski album J.Lo kao solo izvođačice u devet godina, nakon albuma A.K.A. iz 2014. koji je izdao Capitol Records.

Taj je album te godine dospio na 8. mjesto Billboardove 200 ljestvice najprodavanijih albuma godine u SAD-u. Posljednji album na kojemu je Jennifer Lopez nastupala je soundtrack album za njezin film “Marry Me“ iz 2022., na kojemu su pjesme izvodile ona i Maluma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Oduševljeni smo što imamo priliku raditi s njom i njezinim timom na izdavanju njezinog prvog albuma nakon gotovo desetljeća“, rekao je Thomas Coesfeld, izvršni direktor BMG-a, nazvavši Jennifer Lopezglobalnom superzvijezdom, umjetnicom, zabavljačicom… fenomenom“.

Novi album Jennifer Lopez sniman je u njezinom kućnom studiju

Thomas Scherer, predsjednik BMG-a dodao je: “Svi smo uzbuđeni i ponosni što smo partneri s Jennifer Lopez tijekom ovog dugo očekivanog nastavka njezine karijere. Jasno napisano s ljubavlju i kroz iskustvo, ‘This Is Me..Now’ podiže i nadahnjuje. ‘Jenny From The Block’ se vratila u točku svoje karijere kada je njezina poruka veća nego ikad prije”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Album su producirali J.Lo, Rogét Chahayed, Angel Lopez i Jeff “Gitty” Gitelman, This Is Me…Now nastajao je tijekom 2022. i 2023. u Jenniferinom kućnom studiju u Los Angelesu.

Prema izjavi za tisak, nadolazeći album “uzbudljiva je glazbena trilogija koja prikazuje izvanredne talente trostruko talentirane umjetnice“.

druge vijesti