HELLO
HELLO! #HelloItsMe
Koliko god luksuznu i promišljeno uređenu kuću imali, djeca uvijek pronađu kutak koji će, pa makar i na silu, bojicama i flomasterima učiniti svojim. Poznata pjevačica Franka Batelić to dobro zna, pa se dosjetila pružiti svojoj djeci poseban kutak u svojoj luksuznoj vili.
Franka svoj raskošan dom dijeli sa suprugom, proslavljenim hrvatskim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom i njihovo dvoje djece.

Pored minimalističkog luksuza, potreban je i dječji kutak za kreativni nered

Luksuzna vila poznatog para zadobila je puno pažnje u medijima i na društvenim mrežama nakon što je nominirana je za nagradu najbolje stambene arhitekture u 2022. godini, koju dodjeljuje Udruženje arhitekata Hrvatske. Vila na Tuškancu osim prekrasnog eksterijera, ima promišljeno i minimalistički uređen interijer koji oduzima dah. Iako kuća izgleda savršeno, ne zaboravimo da u njoj žive mala dječica, a svatko tko ima malo dijete u kući zna što to znači.

Franka Batelić zna da je dječji kutak nužan za zabavne trenutke

Franka je nedavno na svom Instagramu podijelila simpatičnu fotografiju svoje djevojčice dok je kredom uređivala zidove svojim ”umjetničkim remek djelima”. Izgleda da se poznata mama na ovo pripremila i odvojila kutak za djecu i njihove kreativne nerede. Uz simpatičnu fotografiju, Franka je napisala ”Hello July’‘ sugerirajući da s toplijim vremenom i djecom vani, dolazi puno više sličnih dogodovština.
franka batelić dječji kutak

druge vijesti