HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U prvih godinu dana, svaka obljetnica i svaki pomak u razvoju itekako su bitni za mnoge novopečene roditelje od kojih se ne razlikuje ni Sonja Kovač. Preslatka kći Sonje Kovač centar je svemira svoje celebrity mame, koja se upravo pohvalila da njezina malena slavi svojih prvih mjesec dana od rođenja.

Veliki dan svoje male djevojčice Sonja Kovač proslavila je uz neodoljive fotografije svoje malene, na kojima možemo vidjeti kako se bebica igra balonom u obliku broja 1 koji joj je vrpcom vezan za nožicu.

Sonja Kovač celebrity mama hello magazine croatia hrvatska kći Sonje Kovač

Kći Sonje Kovač promijenila je navike svoje mame influencerice

Svaka mama zna kako se nakon dolaska bebe brojne navike u potpunosti mijenjaju, a poznata influencerica otkrila je i kako su joj od Instagrama ovih dana puno zanimljivije fotografije njezine malene princeze.

PROČITAJTE: Kako održava figuru u trudnoći? Sonja Kovač ima super recept za zdrave lazanje

“Naših prvih mjesec dana!”, napisala je Sonja uz fotografije svoje djevojčice, koju uglavnom odijeva u ružičastu boju.

Sonja Kovač celebrity mama hello magazine croatia hrvatska kći Sonje Kovač

“Doslovno nisam uopće bila na mobitelu osim kad bi ju slikala zilion puta iz ovog kuta, iz onog kuta, svaki detatalj, ovaj, onaj, kako ne bih nešto slučajno propustila!”, otkrila je poznata hrvatska glumica i influencerica.

“Kad mi kažu – pa to je novorodenče, samo spava i jede, što radim dok spava – što radim? Pa gledam u nju! Upijam svaki pokret i svaku ekspresiju na ličeku, koristim svaku sekundu jer vrijeme tako brzo prolazi!”, raznježila se celebrity mama u objavi.

Kći Sonje Kovač na svijet je stigla 10. 5. 2024., a za svoje je roditelje, Sonju Kovač i Gorana Mandića, najljepši mali blagoslov.

Sonja Kovač celebrity mama hello magazine croatia hrvatska kći Sonje Kovač

I mi želimo kćerkici Sonje Kovač sretnih prvih mjesec dana!

druge vijesti