HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Celebrity trudnica Sonja Kovač i njezin partner uživaju u trudnoći i iščekivanju svog prvog djeteta. Lijepa glumica i influencerica u trudnoći apsolutno blista, što pokazuju i najnovije fotografije koje je za uspomenu na ovo čarobno razdoblje snimila sa svojim dragim. Dok neke mame u iščekivanju po profesionalne fotografije odlaze u studio, trudničke fotografije Sonje Kovač nastale su u intimi njezinog doma.

Pogledajte kako izgledaju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Trudničke fotografije Sonje Kovač elegantne su i jednostavne

Na trudničkim fotografijama u fokusu je nježan odnos Sonje Kovač i njezinog Gorana, koji poziraju u moru ružičastih balona.

PROČITAJTE: Kako održava figuru u trudnoći? Sonja Kovač ima super recept za zdrave lazanje

Sonja je odjevena u crnu dugačku haljinu s prorezom, a Goran Mandić u sivu trenirku. I on i ona na fotografijama su bosi, a pred kamerom im se pridružio i njihov neodoljiv psić.

Sonja Kovač Goran Mandić hello magazine croatia hrvatska trudničke fotografije Sonje Kovač

“Nagovorila sam Gorana da nam on napravi trudničke obiteljske fotkice. Nije mi se dalo organizirati ništa posebno već smo u intimi našeg doma napravili par slikica koje ce nam zauvijek ostati najljepša uspomena! Ovako je bas ispalo intimno, zabavno i bez stresa! Jeste li vi nagovorile svoje mužiće na par fotkica za vašu uspomenu? Camera, lights, timer, go!”, napisala je Sonja Kovač uz fotografije.

Ljubav koja traje već više od deset godina

Sonja Kovač je trudna s dečkom Goranom Mandićem, profesionalnim igračem pokera kojeg je upoznala na jednom turniru. Par je u skladnoj i sretnoj vezi već dulje od desetljeća i zajedno su proputovali gotovo cijeli svijet.

Sonja Kovač Goran Mandić hello magazine croatia hrvatska trudničke fotografije Sonje Kovač

Nakon deset godina zaručili su se na Maldivima, a uskoro će u njihov dom stići – djevojčica.

druge vijesti