HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ups!…opet je to učinila! Britney Spears (42) u objavi na Instagramu šokirala je obožavatelje tvrdnjom da je podijelila strastven trenutak s Benom Affleckom.

Otkriće je stiglo uz staru fotografiju na kojoj su Britney Spears i Ben Affleck uz legendarnu spisateljicu glazbenih tekstova Diane Warren.

U objavi na Instagramu Britney je nostalgično prepričala večer tijekom koje je snimljena fotografija.

Britney Spears i Ben Affleck mazili su se jedne večeri, tako bar ona tvrdi

Kul slika mene i Bena Afflecka i Diane Warren prije mnogo godina!!!” napisala je Britney. “On je tako nevjerojatan glumac. Jesam li zaboravila spomenuti da sam se ljubila s Benom te večeri? Iskreno, to sam zaboravila… Prokletstvo, to je ludo!!! Voljela bih da vam mogu ispričati priču koja se dogodila prije toga!!! Oh, Bože, Ja sam samo tračerica.”

britney spears i ben affleck

Post je kasnije izbrisala ili ga učinila privatnim.

Iako Ben Affleck još nije komentirao Britneynu tvrdnju, neočekivano otkriće ponovno je potaknulo zanimanje za prošle veze princeze popa.

Britney Spears bila je u kratkotrajnoj vezi s Colinom Farrellom

U svojim memoarima, Žena u meni, Spears je detaljno opisala svoju strastvenu vezu s drugim glumcem, Colinom Farrellom, za kojeg kaže da joj je pomogao prebroditi burno razdoblje nakon prekida s Justinom Timberlakeom.

Spears je otkrila da se s Farrellom upoznala tijekom snimanja akcijskog trilera S.W.A.T.

Davne 2002. spoj s irskim glumcem namjestio joj je “prijatelj klupski promotor“. Prema Britneynim riječima, njihova je veza brzo eskalirala u “dvotjednu strast” koju su karakterizirali intenzivna fizička privlačnost i strastveni susreti.

britney farrell

Britney Spears i Colin Farrel bili su u kratkoj vezi krajem 2002. i početkom 2003.FOTO: Getty

Strast je jedina riječ za to – bili smo jedno na drugome, borili smo se tako strastveno da je bilo kao da smo u uličnoj tučnjavi“, piše u svojim memoarima.

Spears, koju je još uvijek mučio raskid s Timberlakeom, prisustvovala je premijeri Farrellova filma The Recruit iz 2003. Pokušala je uvjeriti samu sebe da njezina veza s Colinom nije velika stvar i da se samo zabavlja.

Farrell je, s druge strane, rekao novinarima na premijeri da oni “nisu u vezi” i da su jednostavno “prijatelji“. Ova izjava nagnala je Britney da napusti događaj čim su paparazzi otišli. Međutim, u svojim je memoarima kasnije potvrdila burnu romansu i opisala Farrella kao “najslađu, najzgodniju stvar na svijetu“.