HELLO
Domagoj Kukec

Memoari Britney Spears šokirali su javnost.

Britney Spears rekla je da je njezin intervju s Diane Sawyer nakon prekida s Justinom Timberlakeom za nju bio prijelomna točka.

memoari britney spears

Pop ikona se u svojim novim memoarima, The Woman in Me prisjetila da je bila “devastirana” njihovim prekidom, koji je on inicirao preko tekstualne poruke. Dodala je da je čak razmišljala o tome da napusti estradu.

Memoari Britney Spears otkrili istinu o Justinu Timberlakeu

Britney Spears i *NSYNC pjevač izlazili su tri godine, a prekinuli su 2002. godine. Nakon njihovog razlaza, Britney Spears je rekla da je sve dodatno otežalo to što su je mediji prikazivali kao “bludnicu koja je slomila srce američkom zlatnom dečku”, dok je zapravo ona “bila u komi u Louisiani, a on je sretno trčao po Hollywoodu.”

Prisjetila se kada je prvi put vidjela Timberlakeov glazbeni video za pjesmu “Cry Me a River”, koji je opisala riječima “žena koja izgleda poput mene ga vara, a on tužan tumara po kiši.”

memoari britney spears

Pjevačica je rekla da su je njezin otac Jamie Spears i njegov menadžerski tim natjerali da napravi intervju s Diane Sawyer, što je za nju na kraju bila “prijelomna točka”. Britney Spears je rekla da ju je Diane Sawyer pitao što je učinila zvijezdi *NSYNC da mu je nanijela “toliko boli”.

Pop zvijezda je u svojoj knjizi napisala da je iz intervjua otišla s osjećajem “kao da je iskorištena”.

memoari britney spears

U to su vrijeme kružile glasine da je pjevačica poljubila koreografa Wadea Robsona dok je bila u vezi s Justinom Timberlakeom. Iako je u svojim memoarima potvrdila dugogodišnju glasinu, također sugerira da su njezini postupci bili povezani s glasinama da je Justin nevjeran.

Justin Timberlake rekao joj je da pobaci

Britney Spears otkrila je i da je pobacila dok je bila u vezi s Justinom Timberlakeom, rekavši da je to bila jedna od najmučnijih stvari koje je doživjela”.

Objasnila je da je svoju odluku o pobačaju donijela jer on nije želio dijete. “Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće”, rekla je pjevačica. “Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo premladi.” “Ne znam je li to bila ispravna odluka”, dodala je u svojoj knjizi. “Da je odluka bila samo moj, nikad to ne bih učinila. Ali Justin je bio toliko siguran da ne želi biti otac.”

memoari britney spears

Memoari Britney Spears, koji dolaze na police 24. listopada, govore o odrastanju u glazbenoj industriji, njezinoj desetljećima dugoj karijeri, osobnim odnosima i 13-godišnjem skrbništvu koje je imao otac nad njom, a koje je sudac okruga Los Angeles prekinuo u studenom 2021.

PROČITAJTE: Britney Spears ponovno šokira svijet- Je li njezina pjesma zapravo nevjerojatna priča o njezinom abortusu?

Iako su neki rekli da je skrbništvo Britney spasilo život, pop zvijezda je napisala: “Ne, ne baš. Moja je glazba bila moj život, a skrbništvo je bilo smrtonosno; slomilo mi je dušu.”

Britney Spears se ne planira vratiti u studio da bi snimala pjesme. “Glazbena karijera trenutno nije moj fokus”, napisala je. “Vrijeme je da prestanem biti netko koga drugi ljudi žele; vrijeme je da pronađem sebe.”