HELLO
Domagoj Kukec

Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni su u ozbiljnoj raspravi tijekom vožnje automobilom u Los Angelesu. Sjedili su parkirani, a Ben je većinom iznosio svoje mišljenje dok ga je Jennifer pažljivo slušala s ozbiljnim, gotovo ljutitim izrazom lica. Svađa Jennifer Lopez i Bena Afflecka potaknula je mnoge spekulacije.

svađa Jennifer Lopez

Svađa Jennifer Lopez i Bena Afflecka zbog njegove bivše supruge?

Razlog njihove svađe još uvijek nije poznat, ali strani mediji nagađaju da je do nesuglasica došlo nakon što su objavljene fotografije na kojima se Ben Affleck pojavljuje u automobilu s bivšom suprugom Jennifer Garner, pri čemu njihov odnos djeluje vrlo prisno. Jennifer Lopez i Ben Affleck su nedavno viđeni u nekoliko situacija u kojima nisu izgledali osobito sretno, a nekoliko mjeseci ranije, Ben je demonstrirao frustraciju udarajući vratima automobila nakon što je Jennifer ušla.

svađa Jennifer Lopez

U kolovozu su proslavili prvu godišnjicu braka. Vjenčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji na Affleckovom imanju u Georgiji, kojoj su prisustvovali najbliži prijatelji i obitelj. Prije toga, par se već jednom vjenčao u Las Vegasu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J.Lo i Ben su se upoznali na snimanju filma 2001. godine. Njihova veza počela je 2002. godine, brzo su se zaručili, ali su odgodili planirano vjenčanje za rujan 2003. godine. Na kraju su se razišli 2004. godine. Ipak, prije dvije godine obnovili su svoju ljubavnu priču.