HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ona nije obična mama, ona je cool mama. Kim Kardashian je u utorak podijelila sliku svog novog, opakog Tesla Cybertrucka putem svog Instagram Storyja – govoreći svojim pratiteljima da ga je koristila da odveze svoju djecu u školu.

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu objavila je sliku sa stražnje strane srebrnog električnog kamioneta, pokazujući njegov okvir od nehrđajućeg čelika bez boje i robusne gume.

Ovako izgleda novi auto Kim Kardashian

Kim Kardashian (43) parkirala je skupi automobil na otvorenom parkiralištu –– malo izvan parkirališnoga mjesta, što su neki obožavatelji istaknuli u komentarima –– uz nekoliko stabala dok je padala kiša.

Cool Carpool Mom (cool mama koja razvozi)“ napisala je.

auto kim k

Prema Teslinoj web stranici, Cybertruck dolazi s tri različite razine opreme u rasponu od 57 390 do 96 390 dolara na temelju procijenjene uštede goriva.

Kardashian je prije dva tjedna obožavateljima dala uvid u futurističku vožnju u svome privatnome avionu od 150 milijuna dolara kojim je prije dva tjedna otišla na Super Bowl u Las Vegasu.

Bijesna Tesla nije jedini auto Kim Kardashian u bogatoj kolekciji

Osnivačica brenda Skims godinama obožava pokazivati svoje automobile. U njezinoj garaži su prilagođeni Mercedes-Maybach GLS 600 od 250 000 dolara, Lamborghini Urus od 400 000 dolara i Rolls-Royce Ghost od 350 000 dolara te brojna druga vozila.

Godine 2018., Kardashianin tadašnji suprug Kanye West poklonio joj je neonski zeleni SUV Mercedes-Benz G550 4×4 vrijedan 230 000 dolara.

Međutim, Kim možda čisti svoju garažu, budući da je portal Page Six nedavno potvrdio da ona pokušava prodati svoj Range Rover SE iz 2022. za 100 000 dolara, unatoč tome što je auto pretrpio sudar.

PROČITAJTE: Kim Kardashian učinit će sve za koji cent – Prodaje uprljanu Birkinicu za enorman iznos od kojeg boli glava

Kim prvenstveno koristi automobile da bi okolo razvozila svoju djecu, North, Sainta, Chicago i Psalma Westa, koje ima s Kanyeom.

druge vijesti