HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svaka mama, bilo da ima malu ili odraslu djecu, poistovjetit će se s novom objavom Adriane Ćaleta Car putem koje se poznata influencerica obraća najmlađem sinu. Na neodoljivim fotografijama Adriana Ćaleta Car sa sinom šeće francuskim Lyonom gdje ona i njezina obitelj žive te nježno gleda dijete koje već uči hodati.

“Dragi moj mali sine, molim te prestani tako brzo rasti”, napisala je u emotivnoj izjavi koja je dirnula mnoge mame, ali i očeve.

Adriana Ćaleta Car hello magazine croatia hrvatska Adriana Ćaleta Car sa sinom

Adriana Ćaleta Car sa sinom snimila preslatke fotografije

Na fotografiji uz koju je napisala nježnu posvetu, možemo vidjeti suprugu Duje Ćalete Cara kako s njihovim mlađim sinom uživa u nježnim trenucima.

PROČITAJTE: Htjeli ili ne, ove “ružne cipele” vrući su trend za proljeće, a Adriana Ćaleta Car odlično ih nosi

Uvijek glamurozna i sa stilom, Adriana Ćaleta Car sa sinom je prošetala u širokim bež hlačama, bijeloj majici i dugačkom baloneru.

Outfit je upotpunila tenisicama i upečatljivom zelenom šiltericom od kepera.

Svog preslatkog mališana odjenula je u predivan mucasti komplet hlačica i jaknice s kapuljačom na kojoj se nalaze uši medvjedića.

Kuća puna sreće

Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju 2022. godine u Dubrovniku, godinu dana nakon što su izmijenili bračne zavjete kod matičara. Uz njihovo vjenčanje, glavna vijest u medijima danima je bila i netipična vjenčanica koju je mladenka odabrala za vjenčanje.

Par ima dva sina, starijeg Maura i mlađeg koji je rođen 28. 7. 2023.

druge vijesti