Kako spojiti nespojivo: Nataša Janjić ima super ideju za proljetni dnevni outfit

Kako osmisliti proljetni dnevni outfit koji će u isto vrijeme biti trendi, udoban, a opet originalan? Nataša Janjić ima super ideju.

19 travnja 2024

Nataša Janjić prugice trenirka hello magazine croatia hrvatska proljetni dnevni outfit INSTAGRAM: @NANULANANULA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Proljetne modne kombinacije uključuju slojevito odijevanje i udobnost jer je vrlo bitno pobrinuti se da outfit može ispratiti promjenjivu prognozu tipičnu za to razdoblje. Niske tenisice, šilterice i prugaste majice među najpopularnijim su klasičnim komadima koje žene, koje žele izgledati chic, svakog proljeća iznova vade iz ormara, a ako želite dodati malo uzbuđenja u svoj proljetni look ove sezone, inspirirajte se novim fotkama Nataše Janjić koja ima ideju za originalan proljetni dnevni look.

Nataša Janjić prugice trenirka hello magazine croatia hrvatska proljetni dnevni outfit

Proljetni dnevni look Nataše Janjić sve je samo ne dosadan

“Ona sa kvarta je cura… (ne) živi odmah preko puta hu hu”, napisala je Nataša Janjić uz fotografije iz centra Zagreba na kojima nosi odličan proljetni dnevni outfit u kojem je spojila nespojivo.

PROČITAJTE: Rijetko izdanje – Ovako to izgleda kad Amal i George Clooney uskoče u traperice

Poznata hrvatska glumica odlučila se za prugastu majicu u kombinaciji crvene i bijele boje koju je odjenula na crnu adidas trenirku u retro stilu, s bijelim prugama.

Uz trenirku i majicu odjenula je oversized crni blejzer, a oko vrata svezala retro bandanu kakve su se nosile devedesetih.

Šilterica u bejzbol stilu kao točka na i

Ovaj atraktivni dnevni outfit zgodna hrvatska glumica i mama dvoje mališana upotpunila je niskim tenisicama u kombinaciji bijele i ružičaste boje, smeđom torbom trendi oblika i detaljem koji joj odlično stoji, a koji je savršen za kavicu na suncu.

Nataša Janjić prugice trenirka hello magazine croatia hrvatska proljetni dnevni outfit

Crno-bijela šilterica s mrežicom crvenokosoj glumici odlično stoji, pogotovo uz raspuštenu kosu i stav pun samopouzdanja.

druge vijesti