Sjajna u svakoj prigodi: Svjetlucavi blejzer Tine Walme zaustavlja promet

Svjetlucavi blejzer Tine Walme odličan je primjer kako sako nositi u 2024. godini.

05 travnja 2024

svjetlucavi blejzer Tine Walme INSTAGRAM: @WALME.TINA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koji su aktualni trendovi kad su blejzeri u pitanju? Ovaj omiljeni modni komad koji je prije nekoliko godina doživio svoju veliku transformaciju iz svijeta poslovne garderobe u cool street style krpicu, ne silazi s lista najprodavanijih, a nosit će se i ove sezone. Nakon opsesije smeđim kariranim uzorkom i strogim tamnosivim modelima, blejzer postaje ženstveniji i ponovno stiže u kraćim i strukiranim izdanjima, kao i u šljokastim materijalima, bogato inspiriranim razdobljem dvijetisućitih. Svjetlucavi blejzer Tine Walme odličan je primjer kako sako nositi u 2024. godini.

Svjetlucavi blejzer Tine Walme stiže uz WOW faktor

Poznata hrvatska plesačica i supruga mladog glumca Marka Petrića nedavno je na jednom snimanju osvanula u blještavom izdanju koje nije prošlo nezapaženo.

PROČITAJTE: Jelena Perić dobila je memo – Uz ovaj kontroverzni odjevni komad bit ćete modna zvijezda proljeća 2024.

Obožavateljica atraktivnih i izazovnih modnih kreacija odjenula je prozirnu mrežastu haljinu preko crnog bodija s košaricama, a taj je seksi outfit upotpunila efektnim svjetlucavim blejzerom koji se pokazao kao pun pogodak.

svjetlucavi blejzer Tine Walme

Svjetlucavi blejzer Tine Walme preuzeo je glavnu riječ te zablistao na fotografijama i snimkama koje je snimila Ivana Dobrovoljec, a koje je plesačica objavila na svom Instagram profilu.

Cool večernji outfit upotpunila je novim Honor mobitelom.

druge vijesti