HELLO
Domagoj Kukec

Marko Petrić renomirani je hrvatski glumac, koji se istaknuo brojnim ulogama u hrvatskim serijama i filmovima, a posljednje smo ga gledali u hit seriji San snova.

Nedavno se Marko oženio za svoju partnericu iz showa “Ples sa zvijezdama”, Tinu Walme, no glumac ne propušta kavice s mamom Stanom s kojom je u bliskom odnosu.

Na novim slatkim fotkama koje vidimo na njegovom Instagramu, vidimo Marka kako uživa s voljenom mamom. Uz puno smijeha i ljubavi, ovaj duo sjeo je na kavicu i zasigurno su uživali u razgovoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Marko je naslovio objavuMoja sreća, moja mama!!, čime je raznježio svoje mnogobrojne pratitelje, koji su se slili u komentare kako bi ih pohvalili. “Majkin PONOS i veliko bogastvo..Predivni oboje”, “Predivno i uvik je čuvaj”, “Najslađi”, samo su neki od komentara raznježenih pratitelja.

Marko Petrić zna što je najbitnije u životu

Za ovu dirljivu prigodu, glumac je odabrao turtleneck tamno zeleni džemper koji je izvrsno pristajao Markovom besprijekornom tenu. Njegova majka također se odlučila za “turtleneck”, no ona je odabrala majicu u bijeloj boji. Ogrnula se i toplim sivim kaputom kojim je ovu modnu kombinaciju podigla na još veću razinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Petric (@marko53c)

Marko Petrić, osim što je izuzetno talentirani mladi glumac koji osvaja šarmom i talentom, podsjeća nas na ono što je najbitnije u životu – obitelj. Markov odnos s mamom istinska je inspiracija za život pun ljubavi i međusobne podrške.

PROČITAJTE: Nećete vjerovati što je Marko Petrić radio na plaži 2013. godine!

A i mi jedva čekamo koju će nam novu emotivnu poslasticu servirati simpatični Marko!