HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati hrvatski sportaš Duje Ćaleta-Car jedan je brojnih uspješnih Hrvata koji su rođendan proslavili u rujnu. Horoskopskim Djevicama pripisuju se karakteristike kao što su karizmatičnost, usredotočenost i potencijal za ostvarivanje velikih uspjeha pa možemo reći da se hrvatski nogometaš itekako uklapa u sliku tog horoskopskog znaka.

Nogometaš koji trenutno igra za klub Lyon u ulozi braniča, ovog ljeta dobio je drugo dijete sa svojom suprugom Adrianom Ćaleta-Car, a nedugo zatim proslavio je 27. rođendan u najdražem društvu. Pogledaje kako je izgledalo intimno obiteljsko slavlje.

Duje Ćaleta Car rođendan slavi 17. rujna

Poznati sportaš svoj 27. rođendan proslavio je sa suprugom Arianom te starijim sinom i bebicom koja je ovog ljeta stigla u obitelj Ćaleta – Car. Par još uvijek nije otkrio spol djeteta, a nepoznato je i ime, no šuška se da je riječ o još jednom mališanu.

PROČITAJTE: Supruga nogometaša Adriana Ćaleta Car sve raznježila novim obiteljskim fotografijama

Slavni nogometaš rođendan je proslavio odjeven u crnu trenirku i bijelu majicu s kratkim rukavima, a njegova glamurozna supruga Adriana za obiteljsko slavlje odjenula je bijele traperice, bijeli T-shirt i efektnu ogrlicu s perlama.

Duje Ćaleta Car rođendan

Duje Ćaleta Car rođendan je proslavio uz tortu s dirljivom porukom

Supruga hrvatskog nogometaša svog je dragog iznenadila tortom na kat na kojoj je bila ispisana dirljiva poruka: “Najbolji suprug, najbolji tata”. Uz poruku koja je sigurno raznježila poznatog sportaša, dirljivi su bili i motivi na torti, a koji su prikazivali zaljubljeni par kako sjedi na klupi te obitelj s dvoje djece.

Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju 2022. godine u Dubrovniku, godinu dana nakon što su izmijenili bračne zavjete kod matičara. Uz njihovo vjenčanje, glavna vijest u medijima danima je bila i netipična vjenčanica koju je mladenka odabrala za vjenčanje.

Još vijesti iz svijeta glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.