HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin zaposlena je mama koja uvijek pokušava pronaći malo vremena za tjelovježbu i zdrav način života pa ne čudi što ove zime najradije vježba kod kuće. Lijepa voditeljica i u četrdesetima bez problema nosi uske hlače i mini suknje, što zahvaljujući genetici, što zahvaljujući vježbama koje redovito izvodi, a koje svatko može uvrstiti u svoju rutinu. Zanima vas kako izgleda trening Antonije Stupar Jurkin? Evo koje su joj vježbe za noge i stražnjicu najdraže!

Trening Antonije Stupar Jurkin obožava vježbu za kojom luduju brojne žene

Čučnjevi i polučučnjevi nisu ništa novo no u posljednjih desetak godina popularniji su no ikad zbog brojnih poznatih djevojaka koje su otkrile da ih redovito izvode da bi oblikovale stražnjicu te savjeta celebrity trenera koji smatraju da je “starinski čučanj” stvar prošlosti te da je tajna lijepih nogu i stražnjice upravo u takozvanim squat čučnjevima odnosno polučučnjevima.

Trening Antonije Stupar Jurkin ne prolazi bez ove hit vježbe koju poznata voditeljica izvodi uz pomoć elastične trake za vježbanje.

PROČITAJTE: Što jede Martina Boss? Najpoznatija fitness influencerica objavila svoj dnevni plan prehrane

Antonija Stupar Jurkin otkrila je i kako vježba prema planu koji je osmislila Nikolina Prče.

Koje još vježbe Antonija izvodi za noge, stražnjicu, ali i ruke i trbuh, pogledajte u video objavi.

Omiljeni outfit za trening Antonije Stupar Jurkin itekako je atraktivan

Lijepa celebrity mama uvijek je glamurozna i dotjerana, a kad vježba kod kuće bira opuštene sporske kombinacije s puno stila.

Najradije nosi kratke biciklističke hlačice u spoju s popularnim retro sportskim čarapama te oversized pamučnom majicom u nekoliko boja.

trening Antonije Stupar Jurkin

 

druge vijesti