HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ivana Pirizović, poznata influencerica koja oduševljava svojim stilom i smislom za modu, ljepotu i uređenje doma, već je otvorila sezonu bikinija na svom Instagram profilu gdje je nedavno putem storyja otvorila pitanja za pratitelje. Tako smo doznali koju olovku za usne obožava, a uvijek gubi (MAC u boji Stone) da preferira vegansku prehranu i kako je namjeravala pokrenuti podcast, no zbog pretrpanog rasporeda ipak nije stigla. Jedno pitanje odnosilo se na održavanje vitke linije, a influencerica nije štedjela na odgovoru. Prehrana Ivane Pirizović ključ je postizanja top forme, a našla je i tip tjelovježbe koji joj najviše odgovara.

Tajna vitke linije i prehrana Ivane Pirizović

Prehrana Ivane Pirizović bazira se na veganskim obrocima zbog kojih se, kako kaže, osjeća lakše i ima više energije, kosa i koža joj bolje izgledaju, a IBS je pod kontrolom.

PROČITAJTE: Dijeta Amal Clooney – Alge za doručak, špageti za ručak i pizza za večeru

Kad je vitka figura u pitanju, naglasila je kako ne smatra da je u tako fantastičnoj formi i da želi da svi znaju kako je na Instagramu sve stvar perspektive i poziranja.

Ivana Pirizović hello magazine croatia hrvatska prehrana Ivane Pirizović

Zatim je dodala svoje “trikove” za postizanje vitke figure, koji za nju djeluju.

Manje utega, više povrća i post ujutro

“Neki tips&tricks su: manje ugljikohidrata, više proteina, fasting ujutro, 99% veganska prehrana, smanjen ili minimalan unos alkohola, manje sokova, šećera i krusine, manji obroci, ali njih pet dnevno, šetnja sat vremena dnevno minimalno, limfna drenaža, Tesla i pilates, i najvažnije – odbacivanje utega i treninga kakav mi ne paše.”, otkrila je Ivana Pirizović.

Ivana Pirizović hello magazine croatia hrvatska prehrana Ivane Pirizović glavna

Još vijesti iz svijeta ljepote, mode, celebrityja, filma, serija i glazbe čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti