HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Elegantna gospođa Clooney poznata je po dugoj smeđoj kosi i vitkoj liniji koja se s godinama ne mijenja. Mnoge fanove zanima kao izgleda dijeta Amal Clooney, a sada, zahvaljujući Viviani Frizzi koja svaki dan kuha za Clooneyjeve napokon doznajemo što u danu jede poznata odvjetnica kako bi zadržala jednak konfekcijski broj.

Amal i njezin slavni suprug George Clooney nisu vješti u kuhinji pa svakodnevno koriste usluge Viviane Frizzi, koja je glavni chef holivudskog glumca još od 2013. godine.

Dijeta Amal Clooney

“Amal i ja smo toliko nevješti u kuhinji da bi bilo kakve poduke od Viviane bile kao da učite kita letjeti”, izjavio je jednom prigodom George Clooney.

Za Georgea Viviane sprema njoke od špinata koji su “toliko mekani da poželi plakati”, a za poslovnu ženu Amal poprilično zanimljiv doručak na koji bi se rijetko tko odlučio.

Dijeta Amal Clooney počinje zelenim doručkom

Dok mnoge mame ujutro jedu isto što i njihovi mališani, elegantna majka blizanaca Amal Clooney bira nešto puno profinjenije – i poprilično neobično. Kako izvještava britanski Hello! Amal Clooney za doručak jede juhu od algi koja je poznata po brojnim dobrobitima za metabolizam i kožu, a ponekad pojede i kuhano jaje.

Dijeta Amal Clooney

Ručak je začuđujuće obilan

Kad je ručak u pitanju, Amal Clooney voli špagete s mesnim okruglicama ili salatu s pilećim prsima u umaku od limuna. Čini se da Amal ne zazire od ugljikohidrata, samo sve jede u malim količinama.

Večera je raznolika

Nakon što su dobili djecu, George Clooney izjavio je kako Viviane sad za njih kuha gotovo svake večeri jer im zbog blizanaca više nije tako lako izlaziti.

Dijeta Amal Clooney

Amal i George Clooney obožavaju talijansku kuhinjuGETTY

Na meniju se nalazi što god Amal i George požele – od libanonske i indijske kuhinje pa do sushija, a zanimljivo je da jednom tjedno Viviane sprema pizza večer za obitelj, a često i za njihove prijatelje.

Koja je omiljena pizza bračnog para Clooney?

Jednostavna pizza Margherita s umakom od rajčice, mozzarellom i bosiljkom najdraži je izbor para koji pazi na izgled prije svega uživa u životu pa tako i hrani, otkriva njihova chefica.

Dijeta Amal Clooney

Uz pizzu najviše vole pojesti salatu od rikule, kako bi sve bilo u stilu talijanske kuhinje.

Zalogajčići za gospođu Amal u holivudskom stilu

Što gricka Amal Clooney kad je kod kuće? U jednom intervjuu otkrila je kako uz bazen u njihovoj kući postoji cijela zona za grickalice u kojoj se nalaze automati s bombonima i automat za kokice.

“George uređuje taj dio, ja samo dolazim grickati”, izjavila je fit 45-godišnjakinja.

Dijeta Amal Clooney

Još vijesti iz svijeta celebrotyja, kraljevskih dvora, glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti