HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako izgleda fitness rutina Gwyneth Paltrow? Nešto je blaža nego prije, otkriva sama oskarovka. 51-godišnja glumica cijeli je svoj život vitka i fit, a dok je godinama bila pobornica intenzivnih treninga celebrity trenerice Tracy Anderson, ovih dana promijenila je navike i prilagodila ih sadašnjim potrebama svog tijela.

U jednom intervjuu otkrila je koliko puta tjedno vježba i kako to izgleda.

Gwyneth Paltrow hello magazine croatia hrvatska fitness rutina Gwyneth Paltrow

Fitness rutina Gwyneth Paltrow: 6 puta tjedno, manjim intenzitetom

“Radim nešto šest dana u tjednu, ali puno manjim intenzitetom nego prije”, otkrila je Gwyneth Paltrow te dodala kako trenutno najviše voli hodanje.

PROČITAJTE: Rigorozni trening Victorije Beckham nije za one koji nisu u formi

“Čak i da odem u šetnju samo na sat vremena ili na primjer hodam po našem divovskom Goop uredu, najčešće radim više krugova kako bih protegnula noge”.

Gwyneth Paltrow hello magazine croatia hrvatska fitness rutina Gwyneth Paltrow

“Pokušavam učiniti nešto – nešto malo – svaki dan”, odgovorila je na pitanje iz perspektive zaposlene mame.

Od plesnih treninga do ugodne šetnje

Fitness rutina Gwyneth Paltrow evoluirala je s vremenom kako je glumica postajala zrelija i mudrija u pogledu svog tijela. Godinama je bila najveći fan trenerice Tracy Anderson u čijim se treninzima visokog intenziteta spajaju plesni kardio, mali, ciljani pokreti i lagani rad s bučicama.

Još 2021. godine Gwyneth Paltrow je izjavila da ju Tracy Anderson “održava zdravom” već 15 godina, te dodala da su treninzi “još uvijek jako teški”.

Gwyneth Paltrow hello magazine croatia hrvatska fitness rutina Gwyneth Paltrow

Poznato je i da je Gwyneth strastvena obožavateljica joge, koja ju “održava snažnom i uravnoteženom” pa nema sumnje da i takav način tjelovježbe uključuje u svoju fitness rutinu.

Kako god bilo, lijepa glumica uvijek je u pokretu.

druge vijesti