HELLO
HELLO! #HelloItsMe

43-godišnja glumica Natalie Portman od samog početka karijere do danas izgleda fantastično pa se mnoge njezine obožavateljice pitaju kako izgleda prehrana Natalie Portman. Zvijezda filma “Black Swan” godinama je veganka, a njezina prehrana nije rigorozna. Natalie si dozvoljava sve, ali u umjerenim količinama i uz redovit plan tjelovježbe. Evo što jede od jutra do večeri.

prehrana Natalie Portman

Prehrana Natalie Portman uključuje zdrav doručak bez većih iznenađenja

Prema intervjuu koji je glumica dala za Huffington Post, Natalie Portman ujutro jede zobene pahuljice ili tost s avokadom, a voli i hranu inspiriranu izraelskom kuhinjom, poput slanutka, salate i tahinija.

Ne pije kavu svaki dan, samo kad je jako umorna.

Što Natalie Portman jede za ručak?

Kad naporno trenira, glumica za ručak voli popiti proteinski shake.

PROČITAJTE: Dijeta Amal Clooney – Alge za doručak, špageti za ručak i pizza za večeru

Često ruča i vegansku meksičku hranu, pogotovo tacose koji se serviraju u restoranu u blizini njezine kuće. Najdraži veganski tacosi su joj oni u kojima se nalazi umak guacamole, hrskave bukovače i pečena cvjetača.

prehrana Natalie Portman

Kad je večera u pitanju Natalie Portman ne pazi na kalorije, ali ne pretjeruje

Kad je večera u pitanju, sama Natalie Portman za Harper’s Bazaar je izjavila da priprema “mnogo kus-kusa i bliskoistočne hrane“. Obožava i kinesku i talijansku kuhinju, pogotovo tjesteninu.

Kad je desert u pitanju, glumica je priznala da je opsjednuta veganskim sladoledom Van Leeuwen, a njezin omiljeni okus je Banana Salted Caramel.

druge vijesti