HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Pjevačica Dua Lipa još je jednom oduševila svoje fanove fotografijom u oskudnom bikiniju, a među brojnim pohvalama u komentarima svako malo našla su se pitanja vezana za trening koji britanska pjevačica provodi kako bi održala top formu. Otkrivamo detaljan plan za trening Dua Lipe koji možete ponoviti i sami!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Celebrity trener nedavno je otkrio kako izgleda trening Dua Lipe

Trener bogatih i slavnih, Peter Maclver, za časopis Women’s Health otkrio je kako izgleda trening Dua Lipe zahvaljujući kojem je skinula nekoliko kilograma koje je smatrala suvišnima te stekla kondiciju koja joj je potrebna za besprijekorno odrađivanje koncerata.

Poznati trener otkrio je da slavnoj 26-godišnjoj pjevačici nije bila potrebna motivacija, jer je ima na pretek, već joj je trebao pomno osmišljen plan koji će dovesti do vrhunskih rezultata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Možemo li i mi ponoviti plan za trening Dua Lipe?

Naravno, otkriva poznati trener te dodaje kako je važno biti uporan. Dua Lipa tjedno trenira tri do četiri puta, a posebno voli sprint sekcije.

Vježbe za dan 1:

20 minuta brdskih sprinteva, 40 minuta vježbe cijelog tijela s tjelesnom težinom

Vježbe za dan 2:

20 min brdskih sprinteva, 40 min vježbe cijelog tijela s opremom (lopte, trake, šipke)

Vježbe za dan 3:

20 min brdskih sprinteva, 40 min vježbe cijelog tijela s fokusom na ravnotežu i agilnost

Prije svakog treninga, Dua Lipa obavezno se zagrijava

Dua Lipa prava je sportašica otkriva trener te naglašava kako ona dobro zna koliko je važno zagrijavanje. Prije svakog treninga 10 minuta se zagrijava, a nakon vježbanja isteže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Zanosnoj figuri koju je pokazala u bikiniju iz vlastite suradnje s brendom Versace, naravno, pridonijeli su i bezbrojni sati plesnih treninga na kojima Dua Lipa uči i vježba koreografije koje izvod u spotovima i na koncertima.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024