HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

James Bond – tko? Novi superšpijun stiže na scenu, a glumi ga ni manje ni više nego Henry Cavill!

Miljenik žena, koji se proslavio ulogom u filmovima o Supermanu, glumit će superšpijuna u novoj seriji koju priprema Apple +, pod nazivom Argylle.

Henry Cavill i Dua Lipa

Tko sve glumi u seriji Argylle u kojoj će superšpijun biti slavni Henry Cavill?

U novoj seriji koja bi svakako mogla biti hit, pojavit će se Henry Cavill, pjevačica Dua Lipa, te glumci Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Arian DeBose i Samuel L Jackson! Sve same face koje ćemo rado pogledati u napetom špijunskom trileru.

Doznali smo i o čemu se radi u novom projektu u koji je ušao Henry Cavill

Serija Argylle se temelji na još neobjavljenom romanu Elly Conway u stilu Iana Fleminga, te prati romanopisca s amnezijom koji sastavlja svoju špijunsku prošlost i nastoji se osvetiti sumnjivoj organizaciji. Uzbudljivo!

Producent serije je Matthew Vaughn, poznat po filmovima iz franšiza X-Men, Kingsman te velikog hita Kick-Ass.

“Kada sam pročitao rukopis, osjetio sam da je to najnevjerojatnija i najoriginalnija špijunska franšiza od knjiga Iana Fleminga iz 50-ih’, izjavio je Vaughn. ‘Ova serija će revitalizirati špijunski žanr!’

Koga će glumiti Dua Lipa?

Još nije sasvim jasno hoće li Dua Lipa imati neku od glavnih uloga ili će se pojaviti kao sporedni lik, no prve fotografije kojima je najavljena serija Argylle daju nam do znanja da ćemo je gledati u ulozi opasne zavodnice.

Henry Cavill i Dua Lipa

Na fotografijama Dua Lipa nosi zlatnu haljinu i plavu periku te se zavodljivo privija uz Henryja Cavilla, baš u stilu moderne Bond djevojke.

Jedva čekamo da serija izađe!

 

druge vijesti