HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Liquid hair” ili u doslovnom prijevodu “tekuća kosa” novi je trend iz beauty svijeta koji nam se itekako sviđa. Na kraju krajeva, tko ne bi htio da mu kosa izgleda poput predivnih slapova Dakote Johnson ili Anne Hathaway? Ovaj pojam ne treba miješati s velikim ovogodišnjim wet look izgledom, pri čijem izvođenju kosa zaista mora izgledati kao da je mokra jer nije riječ o jednokratnom looku već predivnom izgledu kose koja izgleda prirodno.

Ako uspijete postići izgled “tekuće kose”, vjerujte nam, na putu ste do najzdravijeg izdanja svoje kose.

kosa, sjajna kosa tekuća kosa hello magazine croatia hrvatska liquid hair

Liquid hair – u čemu je fora?

Sigurno i bez pregledavanja fotografija znate da Anne Hathaway, Dakota Johnson i Gigi Hadid imaju predivnu, dugačku kosu koja izgleda nevjerojatno blistavo i zdravo, no ako se malo bolje zagledate u njihove frizure, činit će vam se da im je kosa fotošopirana.

PROČITAJTE: Kažu da će biti posvuda – Šiške u stilu kaubojke novi su trend na koji treba obratiti pažnju

Takozvana tekuća kosa obično uključuje nanošenje proizvoda, seruma, gelova ili ulja za postizanje sjajnog, mokrog izgleda!

Popularnost tekuće kose dolazi s modnih pista i editorijala, a “pretočila se” najprije na crveni tepih pa na ulice diljem svijeta.

Nakon posjeta salonu ili pažljivog friziranja kod kuće trebali biste imati zaglađenu, sjajnu, kosu koja se kreće bez puno lepršanja, poput svjetlucavog vodopada.

kosa, sjajna kosa tekuća kosa hello magazine croatia hrvatska liquid hair

Kako mogu dobiti “liquid hair” kod kuće?

Kako postići zrcalni sjaj kod kuće? Evo što kažu stručnjaci.

Krenite uz izbor boje koja lijepo reflektira svjetlo, poput toplih smeđih i plavih boja, a izbjegavajte pepeljaste i plavičaste nijanse.

Njegujte kosu maskama za zrcalni izgled (azijski proizvodi vrlo s popularni u ovom sektoru), a prije korištenja pegle za kosu, zaštitite vlasi proizvodima za zaštitu od visokih temperatura.  Zatim prijeđite glačalom preko svog stila.

Pomoći će vam i šamponi protiv elektriciteta u kosi i kovrčanja, a ključni je finiš uz proizvod za postizanje sjaja koji ujedno njeguje kosu.

 

druge vijesti