HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kao što svi fanovi nogometa znaju, nakon uspješnih karijera u klubovima Basel, Schalke i Sevilla, hrvatski nogometaš Ivan Rakitić postao je igrač saudijskog nogometnog kluba Al-Shababa. Poput mnogih žena, njegova supruga Raquel Mauri odlučila je novu etapu njihovog života obilježiti odlaskom frizeru i malom promjenom koja je njezinom izgledu donijela dašak svježine. Lijepa Raquel koja godinama koketira sa svim mogućim nijansama boja za brinete, odlučila se za najpopularniju nijansu za brinete u 2024. godini i zaključila da je čokoladno smeđa nijansa pun pogodak za malu, no značajnu promjenu.

Čokoladno smeđa Raquel Mauri odlično pristaje

Supruga poznatog nogometaša veliki je fan duge kose, koju često veže u urednu punđu, visoki ili niski rep, a nedavno se odlučila na još jednu promjenu kad je frizura u pitanju te odrezala popularne “zavjesa šiške” koje su u posljednjih nekoliko godina dobile i nadimak “francuske šiške”, a koje obožavaju modne influencerice i celebrity djevojke s A-liste.

PROČITAJTE: Službeno je – Ova boja kose se vraća, a Megan Fox nosi je u punk rock stilu

Kako joj stoji hit čokoladno smeđa nijansa Raquel Mauri pokazala je fotografijama iz salona, uz koje je napisala: “Spremna za novi početak”.

Čokoladno smeđa veliki je hit – koje su još boje u trendu kad je smeđa kosa u pitanju?

Uz apsolutnu prevlast čokoladno smeđih boja i preljeva za kosu, i ostale nijanse koje će biti trendi u 2024. godini inspirirane su hranom i začinima, a sve imaju nešto zajedničko – sve su tople.

Dakle, ako želite biti u trendu, hladne pepeljaste nijanse i ledene tonove ostavite za neku drugu sezonu, a ove se godine poigrajte toplim nijansama bez obzira na to jesu li vaš izbor boje, preljevi ili pramenovi.

Nakon čokoladno smeđe kao veliki hitovi naglašavaju se pramenovi boje karamele i cimeta, espresso tamnosmeđa te za nešto odvažnije, hibrid između smeđe i crvene kose u boji crnog vina.

druge vijesti