HELLO
HELLO! #HelloItsMe

No, ovogodišnji kalendar je nešto drugačiji. Da, naravno, ispunjen je vrhunskim i provjerenim visokokvalitetnim proizvodima, darovima, i sa svakim otvaranjem će nekoga iznenaditi i darivati. Pratite Grazia društvene mreže jer ćemo darivati svakodnevno najsretnije među vama, i to na način da s nama otvarate novi adventski prozorčić svaki dan!

Osim uzbuđenja otvaranja prozorčića svakog dana, skrenuli bismo pozornost na izgled ovogodišnjeg Beauty adventskog kalendara. Izgled potpisuje umjetnica Anita Celić Cella, umjetnica koju već dulje vrijeme pratimo i uživamo u njezinim djelima. Poruke koje ona svojim djelima šalje publici poklapaju se s našim svjetonazorima, a liričan, nježan likovni izraz je nešto čemu nikako ne možemo i ne želimo odoljeti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Grazia (@grazia_croatia)

Umjetnica je za ovo izdanje Beauty adventskog kalendara osmislila poseban izgled inspiriran motivom koji nam je sada možda više nego ikada nasušno potreban – golubicom mira. “Golubica mira koja leti svijetom i nosi poruku mira nije samo jedan od tradicionalnih blagdanskih motiva već nažalost imperativ u vremenu kad svijetom tutnjaju užasi rata. Dok uživamo u ovim blagdanski danima adventska kutija nek bude podsjetnik da ne uzimamo ništa zdravo za gotovo i da budemo zahvalni za sve darove koje svakodnevno primamo i primat ćemo.” – izjavila je umjetnica.

Na prvu bi možda neki rekli da Beauty adventski kalendar nije adekvatno mjesto za prenošenje takvih, ozbiljnih poruka, no znamo da sa svakim svakodnevnim otvaranjem će većina naših vjernih čitateljica i čitatelja sigurno pomisliti upravo na to – koliko nam je potreban mir. I da ovog puta “želim mir u svijetu” stvarno nije floskula, već nešto čemu svi trebamo težiti u svakom trenutku našeg dana. Makar skretali pozornost na to s nečim jednostavnim i prizemnim kao što je beauty adventski kalendar, ovog puta promišljeno ukrašenim s likovnim potpisom naše umjetnice.

PROČITAJTE: Otkrivamo vam najljepše adventske kalendare ove godine

U njemu se u svakoj kućici nalaze neki od najdražih nam proizvoda godine, sveukupno njih 25, a koje ćete sada skupa s nama moći i sami testirati. Svaki dan, počevši s 1. prosincem, otvaramo jedan prozorčić i otkrivamo proizvod skriven unutra: simultano na Instagramu, Facebooku te na grazia.hr, u ovom istom članku. A povodom toga, u večernjim satima, kreće nagradni natječaj u kojem poklanjamo jedan adventski kalendar, i to najsretnijoj ili najsretnijem među vama! Zato, pozorno nas pratite!

druge vijesti