HELLO
Stipe Vukšić

Samuel L. Jackson ima novu ulogu. Prema pisanju Varietyja slavni glumac pojavit će se u glavnoj ulozi u nadolazećoj kriminalističkoj mini-seriji “Fight Night: The Million Dollar Heist” na platformi Peacock.

Seriju producira glumac i komičar Kevin Hart, a temelji se na podcastu istoga naslova.

Radnja serije bit će smještena u Atlantu 1970. godine. Službeni opis navodi da će ispričati “zloglasnu priču o tome kako je oružana pljačka tijekom noći povijesne povratničke borbe Muhammada Alija 1970. godine promijenila ne samo život jednog čovjeka, već i sudbinu cijelog grada.”

Samuel L. Jackson glumit će gangstera kojeg su zvali „Crni Kum“

Jackson će glumiti ozloglašenog gangstera Franka Motena, kojeg su njujorški tabloidi prozvali „Crnim Kumom“.

samuel l. jackson

Jackson glumi Nicka Furyja u nizu filmova i serija Marvelova univerzuma.FOTO: Profimedia

Prve dvije epizode režirat će Craig Brewer, redatelj proslavljenih filmova kao što su Hustle & Flow, Dolemite Is My Name i Coming 2 America, koji je također jedan od izvršnih producenata. Brewer i Samuel L. Jackson surađivali su već na filmu Black Snake Moan iz 2006.

Samuel L. Jackson u zadnje vrijeme često glumi u serijama

Samuel L. Jackson posljednjih godina sve više glumi u TV serijama. Glumac proslavljen na filmskome platnu glumio je u Apple TV+ seriji “The Last Days of Ptolemy Grey” iz 2022. te u Marvelovoj seriji “Secret Invasion” iz 2023.

samuel l. jackson

Samuel L. Jackson u zadnje vrijeme često glumi u serijama, kao što je bila The Last Days of Ptolemy Grey.FOTO: Profimedia

Jackson (75) je jedan od najslavnijih glumaca svoje generacije. Iako je već imao dugu karijeru, proslavio se tek u svojih 40-ima Oscarom nominiranom ulogom u klasiku Quentina TarantinaPulp Fiction“. Od tada je sa slavnim redateljem radio na filmovima “Jackie Brown”, “Django Unchained” i “The Hateful Eight”. Samuel L. Jackson je također poznat po svom radu u Marvel Cinematic Universeu, u kojem glumi Nicka Furyja. Njegove druge zapažene filmske uloge uključuju “Unbreakable” i njegov nastavak “Glass”, prequel trilogiju franšize “Star Wars“, “Shaft” i “Snakes on a Plane“.

druge vijesti