Kao Kim K.: Glamurozna poduzetnica Jana Dužanec na dodjeli nagrada izgledala je kao milijun dolara

Poduzetnica koja svojim inovativnim i stylish kozmetičkim i lifestyle proizvodima oduševljava regiju, na dodjeli nagrada portala Grazia.hr pojavila se u izdanju rezerviranom za najhrabrije.

25 listopada 2024

Jana Dužanec na dodjeli nagrada Grazia Best of Beauty 2024 BOJAN ZIBAR/PRESS FOTO
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jana Dužanec, žena koja je samostalno pokrenula brend Jana Nails koji danas dobro poznaju ne samo zaljubljenici u svijet manikura, već oni koji prate svijet kozmetike, zablistala je na dodjeli nagrada Grazia Best of Beauty u haljini koju lako možemo zamisliti na slavnoj Kim Kardashian koja obožava izazovne krojeve. Jana Dužanec na dodjeli nagrada Grazia Best of Beauty 2024. zapalila je atmosferu haljinom rezerviranom za žene koje dobro znaju kako nositi modele koji ne stoje svima.

Jana Dužanec na dodjeli nagrada Grazia Best of Beauty 2024

Jana Dužanec na dodjeli beauty nagrada plijenila je pažnju izazovnim prorezima

Mala crna haljina dobiva sasvim novu definiciju u izdanju Jane Dužanec koja je odabrala model koji je na jednoj strani prošaran izazovnim prorezima.

PROČITAJTE: Jana Dužanec otkrila nam je kako je iz studentskog hobija stvorila brend koji postavlja standarde u beauty industriji

Ova seksi haljina stiže s potpisom jedne od omiljenih modnih kuća Kim Kardashian, slavnog brenda Mugler, poznatog po atipičnim kreacijama s naglašenim WOW efektom.

Jana Dužanec na dodjeli nagrada Grazia Best of Beauty 2024

Uz crnu haljinu s prorezima, Jana Dužanec (čije je sjajilo Nude Pleasure naša uredska opsesija) iskombinirala je crne sling back sandale s prozirnim prednjim dijelom te glamuroznom frizurom s raščešljanim valovima.

Jana Dužanec nedavno je otkrila za HELLO! Croatia kako je svoj unosni biznis započela – u studentskoj sobi.

Iako sam diplomirala ekonomiju i marketing, strast prema nail artu odvela me u smjeru nail tehničara i nail artista. Tada sam počela raditi kao edukatorica za veliki strani brend, što mi je omogućilo da steknem vrijedno iskustvo”, prisjeća se Jana. S vremenom, ovaj hobi postao je više od igre te prerastao u ozbiljan poslovni pothvat.

Tko su dobitnici ovogodišnjih nagrada Grazia Best of Beauty 2024. pogledajte ovdje.

druge vijesti