HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sophia Bush seli se u Seattle. Naime Entertainment Weekly je objavio da je glumica novi dodatak glumačkom ansamblu serije Uvod u anatomiju. Slavna medicinska drama koja je počela s prikazivanjem 2005. još uvijek ide – trenutno traje 21. sezona.

Sophia Bush najpoznatija je po ulogama u dvije TV serije, kao Brooke Davis u tinejdžerskom hitu iz 2000-tih One Tree Hill te kao detektivka Erin Lindsay u krimi seriji Chicago P.D., a u Uvodu u anatomiju igrat će ulogu dr. Cass Beckman.

Sophia Bush već ima iskustva s ulogama doktorica

Cass je opisana kao “ljubazna, zabavna i pomalo neuredna.” Nadalje, ona je “kirurg na odjelu traumatologije u Seattle Presbyterianu čiji je suprug David Beckman kardiotorakalni kirurg u Gray Sloanu.” Iako još ne znamo tko glumi njezinog muža, možemo se kladiti da će se u nekom trenutku u seriji pojaviti barem jedna šala o Davidu Beckhamu, kažu u EW-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Bush (@sophiabush)

Ovo nije prvi put da će se Sophia Bush pojaviti na TV-u kao doktorica. Prije dvije godine glumila je dr. Sam Griffith, kardiokirurginju i glavnu junakinju serije Good Sam. Ta je serija otkazana nakon samo 13 epizoda.

Sophia Bush u Uvod u anatomiju dolazi 7. studenog

Kako će se Sophia uklopiti u svijet jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih dramskih serija u povijesti, saznat ćemo uskoro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Bush (@sophiabush)

Deadline, koji je prvi objavio vijesti o castingu, također je objavio da će prva epizoda Uvoda u anatomiju sa Sophijom biti prikazana 7. studenog, što će biti sedma epizoda 21. sezone.

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024