HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zanosna Kolumbijka Shakira od samog starta karijere pa sve do danas izgleda nevjerojatno, što nije samo stvar genetike. Lijepa pjevačica sate i sate provodi u strastvenom plesu, što na pozornici, što u privatnom životu, a ne može naglasiti koliko je bitna zdrava prehrana, pogotovo doručak. Shakira ne gladuje već bira namirnice koje će joj dati dovoljno snage da izdrži dan te odradi sve treninge koje si je zacrtala. Tajne izgleda Shakire započinju zdravim početkom dana.

Tajne izgleda Shakire hello magazine croatia hrvatska Shakira doručak

Tajne izgleda Shakire: Disciplina i zdrav doručak

Shakira svoj dan počinje rano, ali ne vjeruje u ustajanje u 5 ujutro, poput mnogih njezinih američkih kolegica. Shakira se budi u 7, a nakon što ustane, otušira se i pere zube kako bi započela dan osvježena i spremna za akciju.

PROČITAJTE: Znamo gdje su se upoznali, no gdje se odvio prvi spoj Georgea i Amal Clooney?

Njezin mobitel ostaje isključen dok ne završi svoju jutarnju rutinu kako bi osigurala fokus i uravnoteženo mentalno stanje, pišu strani mediji.

U 8 ujutro Shakira doručkuje “jaja ili avokado s maslinovim uljem, rajčicom i morskom soli, nakon čega slijedi smoothie s bobičastim voćem, biljnim proteinima i zelenim povrćem.”

Shakirina trenerica i bliska prijateljica Anna Kaiser je otkrila: “Ona vježba šest dana u tjednu, a svaki dan je drugačiji. Ona je također majka s djecom s kojom želi provoditi vrijeme. Jednostavno nema dovoljno sati u danu. Kao rezultat toga, moramo se ponovno usredotočiti. Pronađite strategije za ponovno fokusiranje, ponovno usklađivanje i nastojanje da budete prisutni”.

Tajne izgleda Shakire hello magazine croatia hrvatska Shakira doručak

Što Shakira jede za ručak?

Kolumbijska pjevačica za ručak jede ribu sa svježim povrćem ili šarenu salatu sa svojom obitelji u 14 sati. Ručak je često hladan, a večera topla.

Shakira večera piletinu i povrće, a ponekad se nagradi tamnom čokoladom.

U krevet odlazi u 22 sata jer čvrsto vjeruje u beauty sleep koji za nju traje 8 ili 9 sati.

druge vijesti