HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata glumica Arija Rizvić već godinama intrigira javnost svojom besprijekornom formom i nevjerojatnom energijom. Nedavno je odlučila otkriti tajne svog zanosnog izgleda i vrhunske kondicije, podijelivši svoju impresivnu trening rutinu.

Trening rutina sastoji se od različitih vrsta vježbi

Arijin trening je pažljivo osmišljen miks kardio vježbi, snage i fleksibilnosti. Na nedavno objavljenom videu možemo vidjeti niz vježbi snage koje uključuju čučnjeve, iskorake i plankove. Ove vježbe ne samo da pomažu u izgradnji mišićne mase, već i značajno podižu izdržljivost.

Jedan od ključnih elemenata Arijinog režima je dosljednost i disciplina. Kako bi postigla maksimalne rezultate, glumica se oslanja na osobnog trenera koji ju vodi kroz svaki korak treninga, osiguravajući pravilne pokrete i tehnike što objašnjava njene zavidne rezultate.

Arija Rizvić ima dodatnu motivaciju za trening

Simpatična voditeljica nije krila svoju motivaciju, sugerirajući u opisu videa “#preparingfornewproject“, da njezina predanost treningu ima dublji cilj mimo održavanja zdravlja i snage. Ovaj angažman i fokus na tjelesnu pripremu jasno pokazuju da je za Ariju fizička kondicija ključna kako bi bila spremna za nove izazove u svojoj karijeri.

trening rutina arija rizvić

 

druge vijesti