HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon više od deset godina ljubavi i dvoje mališana, svijet ne prestaje oduševljavati priča Amal i Georgea Clooneyja. Jedan od najskladnijih i najelegantnijih celebrity parova uvijek je rado viđen u javnosti, bilo da je riječ o fotografijama s crvenog tepiha ili prizorima s romantičnog odmora. O vezi zgodne pravnice i slavnog glumca znamo mnogo, no znate li gdje se odvio prvi spoj Georgea i Amal Clooney?

Evo što sve znamo o spoju koji je spojio nevjerojatnu Amal i slavnog zavodnika s filmskog platna.

celebrity parovi hello magazine croatia hrvatska Prvi spoj Georgea i Amal Clooney

Prvi spoj Georgea i Amal Clooney odvio se nakon više mjeseci dopisivanja

George i Amal upoznali su se 2012. u njegovoj kući na jezeru Como, a on tvrdi da je odmah znao da je to žena koja će postati njegova supruga.

PROČITAJTE: Dijeta Amal Clooney – Alge za doručak, špageti za ručak i pizza za večeru

“Došla je u moju kuću na jezero Como s jednom prijateljicom i u istom trenutku sam znao. Zanimljivo je da me moj agent, koji je Amal upoznao na nekom eventu i s njom razgovarao o njezinom dolasku na jezero Como, prije toga nazvao i rekao mi: ‘U tvoj dom će doći djevojka koju ćeš oženiti.’ Ja sam mu rekao: ‘Ti si idiot, to se neće dogoditi’.”

“No onda je došla Amal i pričali smo cijelu noć pa sam joj počeo pisati brojna pisma. Zatim sam otišao u London gdje je živjela i pozvao je na premijeru, a ona je rekla da će doći nakon suđenja…”, otkrio je slavni glumac u razgovoru s Drew Barrymore.

Premda smatraju da im se pri prvom susretu dogodila ljubav na prvi pogled, George Clooney i Amal Alamuddin izašli su na prvi spoj tek 2013. godine. Nakon što su se mjesecima dopisivali putem mailova, u listopadu 2013. napokon su se našli u Londonu. George i Amal viđeni su kako zajedno večeraju u restoranu Berners Tavern u Londonu, a u to je vrijeme George kao redatelj koji je radio na filmu The Monuments Men.

Nije mogao zaboraviti predivnu crnku koju je upoznao u vlastitoj kući na jezeru Como pa ju je pozvao na večeru.

Ostalo je, kako kažu, povijest.

celebrity parovi hello magazine croatia hrvatska Prvi spoj Georgea i Amal Clooney

druge vijesti