HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Serija Nobody Wants This oduševila je gledatelje u kratkom roku nakon što je stigla na Netflix, a mnogi su zaključili kako je upravo to romantična serija koju smo godinama čekali. Brojni su razlozi zbog kojih se ova serija svidjela gotovo svima koji su je pogledali, od činjenice da u njoj glume Kristen Bell i Adam Broody (čiji su povratak obožavateljice kultnog “O.C.”-a dugo čekale) pa sve do činjenice da je fokus napokon stavljen na vezu koja nije toksična te da predstavlja kako izgleda prirodna povezanost među dvoje ljudi “na prvi klik”. Druga sezona Nobody Wants This upravo je potvrđena, a obožavatelji su oduševljeni.

druga sezona nobody wants this hello magazine croatia hrvatska serija

Druga sezona Nobody Wants This prati seksi rabina i voditeljice podcasta Joanne

Nakon velikog iznenađenja u zadnjim minutama prve sezone, druga sezona serije Nobody Wants This nastavlja tamo gdje smo stali, no detalji još nisu poznati.

PROČITAJTE: Adam Brody otkrio tajnu sretnog braka s Leighton Meester – Izaberite nekog dobrog

Uz novu sezonu stižu i Jenni Konner i Bruce Eric Kaplan (serija Girls) koji se pridružuju seriji kao voditelji i izvršni producenti. Objavljeno je da već tjednima rade na drugoj sezoni.

Vijest o drugoj sezoni hit serije objavio je Netflixov glavni direktor za sadržaj Bela Bajaria na konferenciji Bloomberg Screentime u Los Angelesu.

Serija je snimana prema stvarnoj ljubavnoj priči same kreatorice priče

Zanimljivo je i da priča ljubavnog para u koji se zaljubio cijeli svijet (ili barem oni koji imaju pristup Netflixu) nije izmišljena.

Temelji se na romantičnoj priči kreatorice serije Erin Foster koja je 2018. godine upoznala Simona Tikhmana u jednoj teretani u Los Angelesu. Premda su osjetili nevjerojatnu privlačnost, Simon je Erin, koja je sa sestrom imala podcast i modni brend, odmah rekao da žena s kojom će se oženiti mora biti Židovka.

Simon, glazbeni producent koji je surađivao s brojnim poznatim bendovima i Erin, kći slavnog tekstopisca Davida Fostera (koji je bio u braku i s majkom Belle i Gigi Hadid) i Rebecce Dyer, uspjeli su pronaći zajednički jezik i danas su u sretnom braku. 

 

druge vijesti

sergej deportacija

Skandal koji potresa estradu: Sergej Trifunović u ljubavnom kaosu, deportacija i optužbe za nasilje samo su vrh ledenog brijega

Sergej Trifunović, poznati glumac i kontroverzna figura javne scene, posljednjih mjeseci proživljava turbulentnu osobnu dramu koja je privukla pažnju medija. Njegov brak s 24 godine mlađom Riječankom Isidorom Mijanović, nekada predmet javnog interesa zbog njihovih izjava o ljubavi i povezanosti, sada se raspada u atmosferi skandala, optužbi i pravnih komplikacija.

Celebrity News

23 listopada 2024