HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tom Selleck ne suzdržava se  izraziti svoje prave osjećaje o završetku popularne serije Blue Bloods nakon 14 sezona na televiziji.

Pomalo sam frustriran“, rekao je Selleck za TV Insider, ističući da je dugovječna serija o obitelji čiji su svi članovi u policiji ili javnom tužiteljstvu konstanta na CBS-u više od desetljeća. “Tijekom tih posljednjih osam mjeseci nisam želio razgovarati o kraju za Blue Bloods, nego o tome da je još uvijek iznimno uspješna.”

Dodao je da iako ne vjeruje u “zamjeranje” i ne shvaća osobno odluku mreže, ipak se ne slaže – niti razumije – njihovu odluku da završe seriju.

Tom Selleck ne shvaća zašto su mu završili uspješnu seriju

Kad biste nekoj televiziji rekli: ‘Evo emisije koju možete emitirati u najgorem terminu koji imate, a koja će vam jamčiti najgledaniji program petkom navečer sljedećih 15 godina’, bilo bi gotovo nemoguće povjerovati ”, dodao je.

Tom Selleck je također tvrdio da je serija, koja je debitirala 2010. i do sada ima 285 epizoda, “uvijek uzimana zdravo za gotovo jer je bila uspješna od samog početka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bluebloods_cbs

Ipak, glumac zna da će morati prihvatiti kraj serije – samo mu treba malo vremena da se prilagodi.

Dakle, kako se osjećam? Trebat će dosta vremena da se sve ovo riješi“, rekao je Selleck. “Sjećam se da sam nakon prvog vikenda poslije snimanja posljednje epizode rekao, ‘Moram otići večeras rano u krevet jer moram vježbati tekst u ponedjeljak.’ Pa, ponedjeljka neće biti.

Što se tiče kraja serije Tom je  – ali je nagovijestio bogatu večeru obitelji Reagan u posljednjoj epizodi.

Tom Selleck otkrio je da je na snimanju zadnje scene bilo puno suza

Moja posljednja scena bila je, ironično, obiteljska večera. To je također bila prva scena koju sam snimio u seriji prije 15 godina,” rekao je Selleck, referirajući se na trademark serije po kojemu svaka epizoda sadrži scenu u kojoj se cijela obitelj okupi nedjeljnom ručku i razgovara o događajima tjedna..”Neću vam reći sve o posljednjoj epizodi… ali obiteljska večera na neki način ponovno ujedinjuje obitelj Reagan.”

O snimanju scene dodao je: “Bilo je suza i ogromna količina zagrljaja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bluebloods_cbs

CBS je prošle jeseni najavio da će serija Blue Bloods završiti sa svojom 14. sezonom koja se prikazuje ove sezone.

Važno je seriji dati ispraćaj kakav zaslužuje“, rekla je u svibnju predsjednica CBS Entertainmenta Amy Reisenbach. “Volimo ovu glumačku postavu, volimo njihovu strast prema seriji. Ali sve serije moraju završiti. Važno nam je da osvježimo raspored. Završit ćemo seriju u prosincu.”

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024