HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon gotovo mjesec dana čekanja, druga polovica četvrte sezone serije “Emily u Parizu” stigla je na Netflix. Poput serija Bridgerton, “Stranger Things” i You, serija smještena u Francuskoj podijelila je svoju sezonu na dva dijela, pri čemu je prvih pet epizoda premijerno prikazano prošlog mjeseca. No, hoće li se romantična komedija usredotočena na Emily Cooper (Lily Collins) i njezine zavodljive ljubavne interese nastaviti i nakon četvrte sezone?

Kreator “Emily u Parizu”, Darren Star — genijalac iza nekih od najomiljenijih TV naslova, uključujući “Beverly Hills, 90210”,Melrose Place” i Seks i grad — nedavno je tijekom promocije četvrte sezone u Rimu razgovarao o budućnosti serije.

Je li uopće potrebna peta sezona Emily in Paris?

Govoreći za PEDESTRIAN.TV, Star je otkrio da će nastaviti snimati “Emily u Parizu” “dokle god nas budu htjeli!” Ipak, ne gleda previše daleko u budućnost te dodaje: “Započnimo s petom sezonom i idemo dalje odatle.”

Napomena: Netflix službeno još uvijek nije odobrio petu sezonu “Emily u Parizu”. Treća i četvrta sezona dobile su zeleno svjetlo istovremeno, što je glavna zvijezda serije, Lily Collins, potvrdila na društvenim mrežama u siječnju 2022. godine. Ta je najava uslijedila mjesec dana nakon što je druga sezona izašla u prosincu 2021.; slično, druga sezona je najavljena u studenom 2020., mjesec dana nakon što je serija debitirala.

Dolazi li peta sezona Emily in Paris saznat ćemo u listopadu?

Ako ćemo se osloniti na TV tradiciju, odluku o petoj sezoni “Emily u Parizu” mogli bismo saznati negdje u listopadu.

PROČITAJTE: Otkrivena olovka za obrve koju Lily Collins nosi u “Emily in Paris”

Što je, zapravo, u korijenu dugovječnosti “Emily u Parizu”, posebno u nepredvidivom modelu streaminga? Star smatra da je to blisko prijateljstvo između Emily Cooper i njezine najbolje prijateljice Mindy Chen, koju glumi Ashley Park.

“Posebno u ‘Emily u Parizu’, kada dođete sami u stranu zemlju, prijatelji koje upoznate postaju vam mnogo vredniji,” rekao je Star za PEDESTRIAN.TV. “Na početku serije, znao sam da će odnos između Emily (Lily Collins) i Mindy (Ashley Park) morati biti važan. Želio sam da Mindy bude osoba u koju ćete se odmah zaljubiti, poput Ashley Park, ona je prijateljica koju bi svatko poželio. Zato sam mislio da će to uvijek biti ključni dio serije.”

druge vijesti