HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obožavate seriju Only Murders in The Building? I Evu Longoriju? Imamo super vijesti za vas. Eva Longoria u Only Murders in the Building stiže kao novi lik, a sama kaže da je to najbolja uloga koju je do sad imala. Genijalna humoristično-kriminalistička serija u kojoj od 2021. godine briljiraju Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short već neko vrijeme najavljuje svoju četvrtu sezonu, obavijenu velom misterije, no ipak smo doznali da će u njoj Eva Longoria glumiti ženu po imenu Mabel Mora.

U najnovijem vizualu koji je Hulu objavio na Instagramu možemo vidjeti glamurozno odjevenu Evu Longoriju kako sjedi u stolcu, sa slušalicama oko vrata i reflektorom uperenim u nju pa možemo pretpostaviti da će glumiti glumicu.

Eva Longoria serija hello magazine croatia hrvatska Eva Longoria u Only Murders In The Building

Eva Longoria u Only Murders in the Building kao Mabel Mora

Slavna redateljica i glumica o novoj ulozi nije htjela otkriti mnogo, no nije uspjela sakriti oduševljenje.

PROČITAJTE: Četvrta sezona Emily in Paris stiže usred ljeta! U seriju ulaze zgodni Talijani koji će donijeti puno uzbuđenja

“Kad je izašla najava da ću biti u seriji, prijatelji su me počeli ispitivati: ‘Tko ćeš biti? Koji lik glumiš? Hoćeš li biti ubojica?’”

“A ja sam im rekla: ‘Ne. Ali reći ću vam, to je najbolji lik kojeg sam ikad glumila u životu: To sam ja!’”, izjavila je u jednom intervjuu Eva Longoria oduševljena novom ulogom.

Eva Longoria serija hello magazine croatia hrvatska Eva Longoria u Only Murders In The Building

“Imam tako smiješne rečenice”, otkrila je i dodala da je uživala biti na setu sa Selenom Gomez, Martinom Shortom, Steveom Martinom i Meryl Streep koja se ekipi pridružila u posljednjoj sezoni.

“Biti s njima svima i s Meryl. Mislila sam – neka me netko uštipne. Moj Bože!”, izjavila je Eva.

Četvrta sezona serije Only Murders in the Building stiže 27. 8. 2024. 

Ne možemo dočekati!

 

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024