HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sabrina Carpenter ponosna je vlasnica hita ljeta “Espresso”, ali i brojnih drugih hitova koji se ne prestaju puštati na postajama diljem svijeta, kao što je “Please please please”. Djevojka koja je godinama čekala svoju veliku priliku, s 25 godina napokon je dosegla slavu kojoj se nadala, a uz hit pjesme inspirirala je i brojne modne i beauty trendove, poput boyfriend blush rumenila i šiški u stilu koketne kaubojke. Novi parfem Sabrine Carpenter stiže na valovima popularnosti it-djevojke ljeta, a nosi naziv Cherry Baby.

Sabrina Carpenter hello magazine croatia hrvatska novi parfem Sabrine Carpenter

Novi parfem Sabrine Carpenter vraća u fokus boju (i miris) trešnje

Boja trešnje bila je najveći hit protekle zime, no s prvim ljetnim danima lagano je pala u zaborav. Novi parfem Sabrine Carpenter podsjeća nas da taj trend još nije gotov.

PROČITAJTE: Doznali smo koji je omiljeni parfem Taylor Swift – Slojevit je i zavodljiv poput nje same

Nakon parfema u nježno ružičastoj bočici u obliku čokolade, Cherry Baby stiže u istoj silueti, samo drugoj boji.

Cherry Baby sadrži kombinaciju neočekivanih nota koje su sve redom slatke i jako ženstvene. Glavna je mirisna nota trešnje, a slijede glazirana jabuka, nektar šljive, smeđi šećer, crveni mak, cvijet božura, tamna čokolada, orhideja, vanilija, drvo kašmira, senzualni mošus, eliksir pačulija i smola jantara.

Uistinu raskošno, slatkasto i naglašeno koketno – baš poput same Sabrine.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024