HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kako bi mirisala Taylor Swift kad bi ju sreli na zabavi? Vjerujemo da su se ovo više puta pitali najveći fanovi slavne pjevačice, a sada napokon znamo i odgovor. Taylor Swift možda na prvu izgleda kao da nosi sladunjavi, cvjetni miris namijenjen tinejdžericama no njezin je ukus zapravo vrlo profinjen. Obožavateljica je mirisa s gurmanskim, senzualnim notama slavnog dizajnera Toma Forda koji iz sezone u sezonu niže same mirisne hitove, rezervirane za najodvažnije.

Taylor Swift santal blush tom ford hello magazine croatia hrvatska parfem Taylor Swift

Jedan od njegovih luksuznih parfema omiljen je miris i slavne Taylor.

Omiljeni parfem Taylor Swift poziva na zavođenje

Kad odlazi na spoj ili na večeru s najboljom prijateljicom Blake Lively, Taylor Swift nanosi parfem Santal Blush Toma Forda koji oduševljava mješavinom orijentalnih i puderastih nota.

PROČITAJTE: Kultni ruž Taylor Swift – Vizažistica je morala dobiti blagoslov Taylorine majke

Kako se to doznalo? Ako pozorno pratite dokumentarac Miss Americana, među stvarima Taylor Swift vidjet ćete i miris Santal Blush što potvrđuje da ga je nosila i tijekom turneje Reputation.

Taylor Swift santal blush tom ford hello magazine croatia hrvatska parfem Taylor Swift

Izvori su potvrdili kako je upravo taj miris njezin go to izbor za svaki dan.

Kako miriše omiljeni parfem Taylor Swift?

Glavne mirisne note parfema koji je oduševio Taylor Swift su začini – cimet, kim, piskavica i sjemenke mrkve, srednje note su Ylang-Ylang, jasmin i ruža koje prate sandalovina, benzoin, cedar iz Virginije, mošus i agar drvo.

druge vijesti