HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mlada Splićanka, pjevačica Lorena Bućan svoje fanove je oduševila novim zavodljivim komadom nakita. Naime Lorena je nedavno objavila Instagram story u kojemu je prikaza svoj novi piercing.

Zavodljiv nakit vraća se u modu

Riječ je o piercingu na pupku koji je bio apsolutni hit dvijetisućitih godina. Mogli bismo reći da je dvijetisućitih godina pojam ”IT girl” postojao samo za djevojke s ovim komadom nakita.  Lorena se odlučila za piercing s 3 sjajna cirkona različitih veličina, a s obzirom na pjevačičin zavidan struk i ravan trbuh, moramo priznati da joj uistinu sjajno stoji!

Možemo primijetiti da se trend upadljivog nakita na pupku polako vraća u modu, a sve više djevojaka se odlučuje baš za ovaj ”pirs”.

zavodljiv nakit

Mlada glazbenica moćnog glasa poznata je po tome što voli mijenjati izgled

Iako je inače prepoznatljivo frčkave kose, Lorena nedavno je iznenadila ravno opeglanom frizurom kojom je oduševila pratitelje. Promjene Loreni super pristaju, ali ono po čemu se glazbenica zaista ističe su vokalne sposobnosti.

Početkom godine, Lorena je izbacila novu pjesmu pod nazivom ”Ženska snaga”. Pjesma je ubrzo postala hit na društvenim mrežama. Pjevačica se može pohvaliti i brojnim nastupima između kojih bi se mogao izdvojiti i onaj u Pulskoj Areni.

zavodljiv nakit

druge vijesti