HELLO
Domagoj Kukec

Loren Bućan pohvalila se najnovijim uspjehom. Talentirana mlada pjevačica objavila je fotografiju svog uspjeha na Instagramu.

Naime, na fotki možemo vidjeti da je Lorena uspješno riješila križaljku, i to u potpunosti. Križaljka je još k tome posebnija jer se u njoj nalazi i fotka predivne Lorene. Multitalentirana umjetnica izuzetno je pametna osoba, a njezinog znanja i talenta mnogi bi se mogli posramiti.

“E sad sam stvarno uspila”, ponosno je napisala glazbenica.

Lorena Bućan

Lorena Bućan svestrana je zvijezda

Njezina objava svjedoči da, unatoč obvezama vezanim uz glazbu, Lorena pronalazi i vremena za odmor i treniranje mozga.

Pjevačica nas uči da uvijek treba pronaći vremena za sebe i svoje interese i talente, te se tome i posvetiti. Ona je inspiracija da cijenimo ljepotu života kroz male trenutke radosti i sreće, kao što su rješavanje križaljke.

Lorena Bućan inače je mlada glazbenica moćnog glasa, a često razveseli svoje mnogobrojne fanove nekim glazbenim uratkom. Tako je nedavno objavila i pjesmu Ženska snaga, a pjesma je ubrzo postala viralan hit na društvenim mrežama.

Iznimnim vokalom Lorena je ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija – nastupila je prije njega na njegovom koncertu u pulskoj Areni, a pjesmom Ženska snaga svojim snažnim glasom odala je priznanje najvećoj snazi koja postoji – snazi žene.