HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon što mu se za vikend na tradicionalnoj godišnjoj proslavi Trooping the Colour pridružila bolesna supruga Catherine, princ od Walesa William nastavlja sa samostalnim posjetima različitim događajima.

41-godišnji budući kralj došao je tako u srijedu na Royal Ascot, prestižnu utrku konja, i ondje se družio sa svojom svojtom – roditeljima Kate Middleton, Carole i Michaelom, a najviše upravo s punicom.

Princ William i punica smijali su se njezinoj nezgodi s obućom

Štoviše, William je punici pomogao jer je imala problema s obućom. Fotografi su uhvatili trenutak u kojem je William pomogao Carole dok je petom zapela u travu unutar paradnoga kruga na trkalištu Berkshire. Princ je viđen kako drži svoju punicu za ruku dok je ona skidala cipelu, dok su se odlično raspoloženi smijali.

princ william i punica

Princ je svojoj punici pomogao kad je zapela s cipelom u travi.FOTO: Profimedia

Dok su Princezini roditelji bili prisutni, ona nije. Nekoliko insajdera objašnjava njezinu kontinuiranu odsutnost, unatoč tome što je prošli vikend prisustvovala Trooping the Color paradi.

Princeza Catherine još uvijek daje prioritet svome zdravlju

Insajderi su s Peopleom podijelili da “vrijeme koje je princeza Kate provela u središtu pozornosti u Troopingu nije značilo povratak na kraljevski posao jer ona i dalje daje prioritet svom zdravlju.”

Radi ono što je ispravno za nju i oporavlja se kod kuće. Nosi se s tim najbolje što može“,  dodao je izvor.

princ william i punica

William i punica Carole odlično su se zabavili.FOTO: Profimedia

Podsjetimo, Kate je ovoga proljeća objavila da joj je dijagnosticiran rak i da je počela s terapijom.

druge vijesti