HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Princeza Charlene od Monaka ovih dana obožava crvene modne kombinacije u kojima bez puno muke uspijeva izgledati glamurozno, ženstveno i elegantno.

Lijepa supruga princa Alberta čak je uspjela briljirati i u inače riskantnom crvenom outfitu od glave do pete u kojem se pojavila na proslavi Nacionalnog dana Monaka sa svojom obitelji. Fantastični crveni kaput princeze Charlene bio je u fokusu tijekom ceremonije, baš kao i čizme u istom tonu i šarmantna tokica koju dugo nismo vidjeli na damama iz kraljevskih obitelji.

crveni kaput princeze Charlene

Crveni kaput princeze Charlene potpisuje brend Didierangelo

Princeza Charlene od Monaka još je jednom plijenila pažnju svojom pojavom kad se pojavila u javnosti na proslavi Nacionalnog dana Monaka suprugom princom Albertom i njihovim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabriellom.

crveni kaput princeze Charlene

Ključni element njezine kombinacije bio je crveni kaput sa širokim ovratnikom, koji je nosila preko haljine s dugim rukavima u istoj boji. Crveni kaput princeze Charlene potpisuje modni dvojac Didierangelo dok je za damsku tokicu zaslužan slavni dizajner šešira Stephen Jones.

PROČITAJTE: Voljeli ste “The Crown”? Stiže serija o kraljevskoj obitelji Monaka koju rade pravi insajderi

Crveni outfit princeza je upotpunila čizmama brenda Manolo Blahnik i raskošnim nakitom s dijamantima.

crveni kaput princeze Charlene

Crveno i za gala večeru

U večernjim satima princeza Charlene zablistala je u još jednom outfitu u istoj boji.

Ovaj put odabrala je svjetlucavu maksi haljinu s dugim rukavima koje također potpisuje duo Didierangelo i tamnocrvene salonke od brušene kože.

crveni kaput princeze Charlene

druge vijesti