Otvoren premium cvjetni studio Kod neviste u Zagrebu!
Doživite jedinstvenu oazu cvjećarstva, nakit od živog cvijeća i cvjetne tetovaže u novom zagrebačkom studiju.
21 studenoga 2024
Zahvaljujući klubovima koji osim pića i glazbenog programa posjetiteljima nude i gastro ponudu, tjedni i vikend izlasci s društvom poprimili su sasvim novu dimenziju zabave.
Zagrebačka noćna scena iz godine u godinu raste, a Zagreb se smjestio „rame uz rame“ svjetskim metropolama. Među brojnim lokacijama za izlazak, posebno se ističe MINT club & more, mjesto za jedinstveno i nezaboravno iskustvo.
Prepoznatljiv po Cabaret dinner show-u, potpuno novom i drugačijem konceptu zabave, nudi savršen spoj cabaret predstava i očaravajućeg ambijenta, zabave, vrhunske gastronomske ponude te besprijekorne usluge. Jedinstvenim pristupom nudi sve što je potrebno da noć bude nezaboravna, spektakl koji očara sva osjetila doživljaj je za pamćenje. Gastro ponuda dio je tog spektakla.
Jelovnik doveden do čistog savršenstva s okusima koji će nadmašiti sva očekivanja, razmazit će okusne pupoljke gastro entuzijasta. Baziran je na internacionalnoj i mediteranskoj kuhinji, a svako jelo pripremljeno je od vrhunskih, svježih i posebno odabranih namirnica. Prilikom pripreme hrane koriste se nove i moderne tehnike, sljubljuju se razni okusi, teksture i elementi modernog i tradicionalnog.
Bogati menu obiluje brojnim specijalitetima, nezaboravna večer počinje večerom za pamćenje. Predjelo poput ručno kosanog tatarskog bifteka od simentalke, domaćeg maslaca, praha od maslinovog ulja i tosta, odlična je uvertira u bogatstvo okusa koji se nude.
Rižoto od repova kraljevskih kozica šafrana i tartufate; file lososa s baršunastim umakom veluteom od komorača i jabuke, milefogllieom od krumpira i coulis od dimljene pečene paprike; janjeći kotleti pečeni na roštilju na drveni ugljen s kremom od baby špinata, paljene padron papričice i redukcija od vina i aromatičnog bilja; pljukanci s trakicama bifteka, tostiranim pinjolima, demiglace umakom, sušenom rajčicom i dodirom svježe rikole; pileća rolada punjena kremom od kozjeg sira i pistacija, krema od pečene cikle, domaći kroketi od krumpira i pjenica od luka kuhanog u confitu – glavna su jela koja osim što izgledaju atraktivno na tanjuru, raj su za svako nepce.
Za ljubitelje azijske kuhinje tu je vrhunski sushi, od najkvalitetnijih namirnica.
Novosti vezane za cjelokupni program i ponudu MINT club & more pratite na službenim Facebook i Instagram profilima.
Zsa Zsa razveselila pratitelje kolažem hrane i pitanjem!
21 studenoga 2024
Lana Klingor Mihić predstavila štene koje smatra najljepšim u svojem uzgoju.
21 studenoga 2024
Doživite umjetnost na Adventu u Zagrebu – galerije, izložbe i mladih umjetnika s naglaskom na žensku perspektivu i inovativni pristup!
21 studenoga 2024
Doris Pinčić otkrila recept za svoj savršen obrok za svako doba godine.
21 studenoga 2024
Fani Stipković odmara u jednoj od najpoznatijih oaza na svijetu.
21 studenoga 2024