Omiljene Plodine stigle su i na Pelješac, točnije u Orebić
Plodine nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina - vrata još jednog supermarketa otvorili su u srijedu 06.09. u Orebiću. Ovim otvorenjem Plodine broje ukupno 126 supermarketa u Hrvatskoj.
Novi supermarket u Orebiću, na adresi Bana Josipa Jelačića 1 B, prostire se na 1.800 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa vodećim trgovačkim trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi izbor uz povoljne cijene.
Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.
Važno je napomenuti da je zaposleno 30-ak djelatnika iz Orebića i okolice, a raznolika i kvalitetna ponuda prehrambenog i neprehrambenog asortimana ovom kraju doprinijeti će boljoj kvaliteti života tijekom cijele godine.
Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodineje uvijek bio imperativ, na čemu i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.
Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu voditeljicu Editu Lucić Jelić i DJ Dadu atmosfera otvorenja protekla je u veselom raspoloženju.
Plodine su povodom otvorenja supermarketa Orebić donirale 2.600 eura NK Orebić. Radno vrijeme Plodina Orebić je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00. Sve nedjelje u rujnu u Orebiću biti će radne, a više informacija o radnim vremenima dostupno je na plodine.hr
Električni automobili sve više postaju dio naše svakodnevice i donose značajne promjene u automobilskoj industriji i infrastrukturi. Kako tehnološki napredak utječe na proizvodnju električnih automobila? Koji su glavni izazovi u infrastrukturi potrebnoj za podršku električnim vozilima? Kako električni automobili mijenjaju tradicionalnu automobilsku industriju? Na ta ključna pitanja u Špici s Macanom odgovaraju Vedran Sorić, stručnjak za prodaju, digitalizaciju i nove tehnologije u prodaji, te Hrvoje Prpić, predsjednik Hrvatske nacionalne udruge za elektromobilnost, Strujni krug.
Alfred Keller, ugledni restoran u Boutique Hotelu Alhambra koji je ranije nagrađen Michelinovom zvjezdicom, ponovno je učvrstio svoju poziciju lidera u hrvatskoj gastronomiji, osvojivši prestižnu plaketu Gault&Millau i četiri kuharske kapice s ukupno 17 bodova. Povećanje je to u odnosu na prošlogodišnjih 16,5 bodova, što dodatno potvrđuje predanost restorana kulinarskoj izvrsnosti. Laureate za 2025. proglasilo je hrvatsko izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau.
Dvije žene, dva moćna glasa u svijetu poduzetništva i komunikacija, oblikuju globalne promjene svojim inovativnim pristupima. Tena, socijalna poduzetnica s iskustvom od Londona do Indije, redefinira poslovanje kroz društveni utjecaj. Karolina, savjetnica pri NATO-u i scenska umjetnica, spaja strategiju i kreativnost u jedinstvenu karijeru. Njihova priča inspirira – kako balansiraju brojne uloge i ruše granice profesionalnog izražavanja?
Dvije od tri majke (61%) imaju manje od sat vremena dnevno za svoje osnovne potrebe: Philips Avent poziva društvo da podrži majke i smanji pritisak s kojim se suočavaju pokretanjem novog Share the Care pokreta.
Edina Pršić Babić, nezaobilazno lice hrvatske medijske i modne scene, opet je dokazala da je prava modna ikona. Kao zaštitno lice i voditeljica HELLO! magazina Hrvatska, Edina ne samo da suvereno vlada televizijskim ekranima, već svojim besprijekornim stilom postavlja standarde na domaćoj sceni.