HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Svaki muškarac nada se potvrdnom odgovoru kad odluči zaprositi ženu u koju je zaljubljen, no neki ipak ostaju slomljenog srca, nakon što njihov romantični upit bude hladno odbijen. Čak ni J.Lo, koja se udavala četiri puta, nije baš na svaku prosidbu rekla – da, a pridružuju joj se celebrity dame koje iz raznih razloga nisu željele primiti zaručnički prsten. Ovo su poznate žene koje su odbile zaručnički prsten od muškaraca za koje su imale ‘loš osjećaj’.

Popis nesretnih udvarača: Poznate žene koje su odbile zaručnički prsten

Khloé Kardashian i Tristan Thompson

2022. godine Khloé Kardashian otkrila je da ju je njezin bivši, koji ju je prevario u trudnoći,  zaprosio. Khloé je tada odbila prosidbu i cijelu stvar tajila od svoje obitelji, uz objašnjenje da se ne osjeća ponosnom na vezu.

poznate žene koje su odbile zaručnički prsten

“Mislila sam: ‘Moram biti sigurna da je ovo potpuno drugačija veza jer želim biti ponosna što mogu reći da sam zaručena za bilo koga”, Khloé je otkrila u seriji The Kardashians. “I zato sam mu rekla: ‘Nije mi ugodno prihvatiti ovo sada jer nisam uzbuđena što ću reći svojoj obitelji’, i koliko god mu je to vjerojatno bilo bolno čuti, bilo je istinito. Nisam nikada nekome dala lažnu nadu, i to sam mu rekla.”

Jennifer Lopez i Tajanstveni čovjek

Još 2016. godine Jennifer Lopez otkrila je da je bila zaprošena pet puta u životu, iako se udavala “samo” četiri puta. Iako njezini bivši supruzi mogu preuzeti zasluge za veći dio od tih prošnji, Ben Affleck ju je zaprosio dva puta, s dvadeset godina razmaka. O ljubavnom životu pjevačke dive zna se gotovo sve, no Jennifer uporno odbija otkriti tko je Tajanstveni čovjek kojemu je ipak rekla – ne.

poznate žene koje su odbile zaručnički prsten

“Imala sam neke nevjerojatne ponude. Bila sam u braku nekoliko puta. Još uvijek pokušavam to ispraviti!” rekla je Jennifer tijekom nastupa u popularnom skeču Carpool Karaoke. “Ne želim uspoređivati jednu prosidbu s drugom. Sve su bile poprilično spektakularne.”

PROČITAJTE: Kad su one u pitanju, muškarci ne štede – Možete li pogoditi tko ima najskuplji zaručnički prsten?

“A bilo je i nekih koji su me pitali da se udam za njih, ali ja sam rekla ne…”, nastavila je Jennifer, no bez otkrivanja identiteta.

Katy Perry i John Mayer

Pjevačica Katy Perry jedna je od žena koja je doživjela mnogo prosidbi. Dok je Russellu Brandu i Orlandu Bloomu rekla – da, slamatelja srdaca Johna Mayera glatko je odbila. Pjevač i tekstopisac John Mayer tražio je dopuštenje od Katynih roditelja prije nego što je postavio “veliko” pitanje.

poznate žene koje su odbile zaručnički prsten

No smatra se da Katy nije bila sigurna je li spremna za preranu prosidbu jer se još uvijek oporavljala od razvoda s prvim suprugom pa je zato odbila slavnog pjevača koji je bio u vezi s brojnim slavnim ženama.

Marilyn Monroe i Frank Sinatra

Bilo je mnogo glasina o ljubavnom životu Marilyn Monroe nakon njezine tragične smrti, uključujući nagađanja o njezinoj romansi s Frankom Sinatrom. Prema jednoj od Frankovih najbližih suradnica, Jilly Rizzo, Frank je zaprosio Marilyn, ali ga je ona odbila.

poznate žene koje su odbile zaručnički prsten

“Frank se želio oženiti tom djevojkom”, rekla je Jilly Jamesu Kaplanu u biografiji Sinatra: The Chairman. “Pitao ju je i rekla je ne”.

druge vijesti