HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Smeta vas plač beba i nemirno komešanje mališana u avionu? Prva zona bez djece u avionu uskoro će se naći u ponudi jedne poznate aviokompanije.

Zona bez djece u avionu

Premda si mališani na letu avionom ne mogu pomoći i uistinu je nerealno očekivati da će mirno sjetiti i letjeti zrakom bez ispuštanja zvuka satima, postoje načini da se putnicima koji su to voljni platiti, osiguraju mir i tišina.

Zona bez djece u avionu za 93 “sretnika”

Corendon, turska zrakoplovna kompanija, uvodi ‘zone bez djece’ na svojoj ruti između Amsterdama i Curaçaoa na Karibima i prva je europska zrakoplovna kompanija koja je to učinila.

Do 93 putnika moći će iskoristiti ovu novu uslugu, a dodijeljena sjedala bit će smještena u prednjem dijelu zrakoplova, odvojena zidovima i zavjesama.

Zona bez djece u avionu

Glasnogovornici tvrtke kažu kako na ovaj način ne žele samo pomoći putnicima koji u miru žele odrijemati na dugom letu dati malo mira prije ukrcaja, već i smanjiti pritisak s roditelja koji su zabrinuti da njihova djeca ne ometati druge letače. Smatra se da će ideja ‘zona bez djece’ biti osobito popularna među poslovnim putnicima.

Luksuz zvan zona bez djece u avionu košta

Dakle, ako vam pomisao na dodijeljeno sjedalo u blizini djece na letu zvuči kao najveći test vašeg strpljenja, ovo su prilično dobre vijesti za vas. Naravno, postoji cijena koju treba platiti za taj “mir u zraku”. Karta za Corendonovu ‘zonu bez djece’ koštat će vas dodatnih 45 € u jednom smjeru, a neki su već komentirali kako se to – isplati!

U anketi koju je proveo Newsweek, o uvođenju zona samo za odrasle u javnom prijevozu, ispitano je 1500 odraslih Amerikanaca, od kojih je 60 posto bilo za.

Želite li rezervirati svoje mjesto u ‘zoni bez djece’ kod Corendona? Usluga će biti dostupna od 3. studenog 2023.

Zona bez djece u avionu

Što mislite o ovakvoj usluzi?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti