HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ljetna odjeća, štikle, nakit i suknje. Svu ovu odjeću mnogi vole nositi, ali nije baš prikladna za let avionom. Nema šanse vas stjuardese izbace, ali sljedeći put kad uđete u avion, vjerojatno ćete bolje razmisliti.

Ovo je odjeća koju ne biste trebali nositi u avionu.

Kompliciranu odjeću nije pametno nositi na let avionom

Razmislite što ćete raditi tijekom dana dok putujete prije nego što se počnete spremati.

let avionom

Kad putujete avionom uvijek provjerite kakvo će biti vrijeme kada sletite.FOTO: Unsplash

Vjerojatno ćete mnogo sati biti zatvoreni u uskome prostoru, provesti mnogo vremena na sigurnosnim provjerama, morati koristiti toalete koji nisu najudobniji ni najčišći, nositi stvari uokolo…

Na letu će vam vjerojatno biti muka ako nosite uske traperice,  a ako poželite obući kombinezon, razmislite kako ćete ga skidati i ponovno oblačiti nakon korištenja malenih avionskih toaleta.

Isto tako vjerojatno ćete požaliti zbog odluke da nosite odjeću čudnih krojeva, onu s pojasom ili bilo čime što treba namjestiti pred ogledalom.

Suknje također mogu stvarati problem ako ih obučete na let avionom

Gnjavaža je nositi suknje, a postoji par posebno problematičnih: minisuknje i uske suknje.

Uska suknja ili minica, kada morate brzo i uz puno napora podizati prtljagu, mogu biti najneudobnija stvar za nošenje. Pogotovo ako uz to morate napraviti nekoliko koraka s prtljagom u ruci, usput pazeći da vam se suknja ne podigne previše.

let avionom

Čak i ako putujete u zemlju s toplom klimom, ljetna lagana odjeća daleko je od idealnog izbora za putovanje avionom. Klima u avionu čini prostor letjelice hladnim, tako da vam se može dogoditi da vam je tijekom leta mnogo manje ugodno nego što očekujete.

Također biste morali unaprijed dobro pripaziti u koliko sati slijećete i kakvo se vrijeme tada očekuje na vašem odredištu.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024