HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kakve veze imaju horoskop i novogodišnje odluke? Stručnjaci kažu da zbog svojih karakteristika neki znakovi zodijaka jednostavno donose bolje odluke od onih drugih, a nakon kreiranja popisa koji će ih u novoj godini učiniti boljima i sretnijima, dovoljno su ustrajni i motivirani da svoje zamisli i vizije istjeraju do kraja. Ili barem u tome izdrže dulje od drugih. Ovih pet znakova sastavljaju najbolje popise s odlukama, a možda i vama mogu pomoći da dobijete “bistu sliku” i mudro postavite svoje ciljeve.

Horoskop i novogodišnje odluke

Ovih pet znakova donose najbolje novogodišnje odluke

OVNOVI

Ovnovi na ovom popisu sigurno nikoga neće iznenaditi. Poznato je da su žene i muškarci rođeni u ovom znaku iznimno ambiciozni, tvrdoglavi, energični i impulzivni te da imaju snagu volje poput, hm, ovna. Vjerojatno će osmisliti uspješan dodatni biznis ili donijeti novogodišnju odluku da će sami pokrenuti posao, osmisliti kako preboljeti bivšeg i kako smršaviti – a zatim sve to provesti u djelo. Kada treba nemilosrdni su i prema sebi i rijetko odustaju od svojih ciljeva (čitajte – nikad).

BLIZANCI

Ovaj znak na popisu onih koji najbolje smišljaju i provode novogodišnje želje nalazi se zbog potpuno suprotnog razloga od, recimo, Ovnova. Novogodišnje odluke za njih nisu zastrašujuć i dosadan popis napornih postupaka koje trebaju proći kako bi poboljšali ono što žele, već još jedna prilika za zabavu, kreativnost i nova iskustva. Blizanci su šarmantni, osebujni i zabavni ljudi pa vole donositi uzbudljive novogodišnje odluke putem kojih mogu proširiti svoj društveni krug i upoznati nove ljude.

PROČITAJTE: Prirodno karizmatični – ovo su najpopularniji horoskopski znakovi

Vole organizirati velike zabave, organizirati nevjerojatna putovanja, isplanirati spotove kojima će se početi baviti ili pokrenuti uzbudljive poslovne avanture poput novog klupskog programa, dječje radionice… Samo da je što manje stresa, a što više druženja i zabave.

DJEVICE

Ako netko voli popise, to su, naravno, Djevice. Vrlo su sustavne i organizirane, a osjećaj superiornosti koji po svojoj prirodi imaju pomaže im da razmišljaju van okvira čak i kad ne razumiju da to rade. Ipak, Djevice su vrlo oprezne u donošenju novogodišnjih odluka jer žele velike uspjehe, ali ne i preveliku količinu novih zaduženja i prekovremenih sati. Uz posao i karijeru, važno im je meditirati, osloboditi se stresa i odvojiti trenutak da se smire usred gužve i strke.

VAGE

Ovi zaljubljenici u sve što je lijepo, vole širiti svoje horizonte i tražiti nove avanture. Stoga Vage vole donositi novogodišnje odluke poput putovanja na novo mjesto, isprobavanja novih jela i raznih eksperimenata u kojima je užitak na prvom mjestu. Pokretanje novih poslova i komplicirane strategije ostavit će drugima.

VODENJACI

Veliki kreativci i sanjari, upravo će Vodenjaci svijetu najvjerojatnije donijeti uzbudljive nove ideje, izume i otkrića koje započinju na njihovim listama novogodišnjih odluka. Vodenjaci imaju vrlo kreativan i maštovit um. Oni će vjerojatno donijeti najbolje novogodišnje odluke jer su u stalnoj potrazi za kreativnim idejama, a često će realizaciju svojih ideja prepustiti drugima i odlučiti krenuti putem samospoznaje.

Horoskop i novogodišnje odluke

Znakovi koji donose najgore novogodišnje odluke

Kojim je horoskopskim znakovima najteže držati se novogodišnjih odluka? Neki će vas iznenaditi jer su po prirodi vrlo ambiciozni, a nekad ih upravo to može spriječiti da gledaju na duge staze i budu strpljivi.

Prema sudu stručnjaka, znakovi kojima je najteže pridržavati se novogodišnjih odluka ili napraviti dobar popis su: Bik, Rak, Škorpion, Jarac i Strijelac.

Naravno, to ne znači da ne bi trebali pokušati…

Kakvi ste vi kad su novogodišnje odluke u pitanju?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

druge vijesti