HELLO
Domagoj Kukec

Božić je mnogima omiljeni blagdan – predivni ukrasi, okićeni domovi, raskošna božićna drvca i miris božićnih kolačića simboli su ovog posebnog blagdana. I ovoga Božića bitno je pogledati u zvijezde i vidjeti što vas čeka.

horoskop i blagdani

Horoskop i blagdani koji će obilježiti ovu godinu

Ovan je intenzivan ljubitelj akcije i želi učiniti sve kako bi konstantno bio u pokretu. Božić je za Ovna samo nastavak planiranih obaveza. Ovnovi su motivatori, pa nije čudno ako ih vidite da tjeraju neodlučnog prijatelja da obuče zimsku odjeću ili izazove svoje prijatelje na razne izazove.

Bikovi su umjetnički i estetski majstori. Bikovi preuzimaju inicijativu. Oni će naprije preuzeti odgovornost za pravljenje božićnih kolača. Bikovi su također i “beauty frikovi”, a idealno će okititi i svoj dom za Božić. Svjetiljke, mnogo detalja, dobro okićeno božićno drvce – sve ćete to vidjeti u kući jednog bika.

horoskop i blagdani

Blizanci su šaljivdžije, pa se nemojte čuditi ako ih vidite kako oblače outfit Djeda Mraza. Blizanci su duhoviti i posebno humoristični. Nakon što završe zabavljanjem drugih, svima će čestitati na društvenim mrežama. Nemojte se iznenaditi ako s vama podijele neke čudne informacije, poput “kako pobijediti blagandsku usamljenost”, koju su pročitali na internetu.

Rakovi vole slaviti Božić tradicionalnije i vole provoditi blagdane s bližnjima. Rakovi vole razna pića, pa ćete za Božić isprobati razne blagdanske koktele. Vole uspomene i nostalgiju, pa će s vama pričati o tome što su radili prošlog Božića. Kuću će za blagdane ukrasiti jako zanimljivo.

horoskop i blagdani

Lavovi se vole zabavljati i potrudit će se učiniti atmosferu predivnom. Inače su lijeni baš kao i kraljevi džungle, lavovi. Vole ljenčariti i uživati u toplini svojih jazbina. No, jednom kada se užive, lijepo će se obuči i stvoriti predivnu atmosferu. Vjeruju u slavlje, no mora biti graciozno i u kraljevskom stilu. Večera u popularnom restoranu, kino predstava, posjet prijatelju, ili igranje igrica na Playstationu neke su od aktivnosti koje bi izabrali Lavovi. Štoviše, ako vidite Lava koji je izgubljen u svojim mislima, znajte da samo razmišlja o poklonima koje će kupiti za Božić.

Djevice su posebne po pitanju slavlja. Djevice će prije isplanirati božićno slavlje. Djevica će kao prava umjetnica urediti kuću. Čistoća je za djevice poput kisika. Nisu za zabave koje bi trajale unedogled, već vole kratka, ali kvalitetna i ugodna slavlja.

horoskop i blagdani

Vage su osobe koje će u posao uključiti i četiri osobe, iako bi jedna osoba bila dovoljna. To nije negativan aspekt Vaga već njihova vještina. Vage vole da grupno božićno slavlje bude uspješno. Vage će organizirati posebne igre i razne aktivnosti kako bi pridonijele zabavnom faktoru. Čak će isplanirati zabavno putovanje sa svojim najbližima ili večeru na nekom ugodnom mjestu za Božić.

Škorpioni vole hladne, zimske noći, a Božić im je idealno vrijeme. Do večeri Škorpionova kuća postat će “centar za slavlje Božića”. U blagdansko vrijeme priredit će vam iznenađenje, a to će im pružiti zadovoljstvo.

horoskop i blagdani

Kao i u blizanaca, Strijelac će željeti zabaviti druge. Strijelci su ljudi koji će umirati od smijeha kada vam zaprljaju lice božićnim kolačem ili pak kada se igraju božićnim ukrasima. Ako organiziraju božićno slavlje, kuća će im izgledati poput stadiona zato što vole užurbanu atmosferu.

Jarci su poput profesora i željet će da se blagdanske proslave odvijaju na “pravi” način. Inače su posvećeni svojem poslu i dosta zaposleni, no tijekom blagdana željet će provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima. Jarci će vam ispričati priču o Djedu Mrazu ili o značaju Božića. Žena Jarac voljela bi počastiti obitelj posebnim receptom koji je dobila od rođaka, a ako se radi o muškarcu Jarcu, on će podijeliti svoju vintage kolekciju predmeta koje je sakupljao dugi niz godina.

horoskop i blagdani

Vodenjaci, službeni buntovnici Zodijaka, voljet će proslaviti Božić na jedinstveni način. Umjesto ukusne pite od šljiva, uzet će neki čokoladni kolač, a umjesto vina popit će šampanjac. Vodenjaci nemaju plan, već će iznenada odlučiti što učiniti. Možda će za božićnim okupljanjem izvaditi gitaru i početi svirati omiljenu božićnu pjesmu. Sve ovisi o njihovom božićnom raspoloženju.

Ribe vole glazbu i dobre filmove, pa će puštati omiljene božićne pjesme ili skovati plan za gledanjem omiljenog blagdanskog filma. Definitivno će se pobrinuti da na blagdanskom stolu bude pregršt delicija. Nisu ljubitelji zimske hladnoće, pa će voljeti zapaliti vatru u kaminu. U božićnim proslavama voljet će pronaći i duhovnu vezu.

druge vijesti